Jump to content

Με συνδρομή η ERTFlix σε όλο τον κόσμο!


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Με συνδρομή η ERTFlix σε όλο τον κόσμο!

ERTFLIX-logo-2021.thumb.jpeg.fc84138d241b97cc6071c3f80c4e7d76.jpeg

Με ετήσια συνδρομή προσφέρεται διεθνώς πλέον η πλατφόρμα της ERTFlix. Το ΔΣ της εταιρείας καθόρισε την τιμολογιακή πολιτική της διεθνούς εκδοχής της πλατφόρμας, η οποία προσφέρεται με κυρίως ελληνικό πρόγραμμα. Για τις ΗΠΑ η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 6,99 δολάρια (για ένα έτος η τιμή είναι 65,31 δολάρια και δύο μήνες δωρεάν), για τον Καναδά 7,99 δολάρια (ετήσια 59,90 δολάρια και δύο μήνες δωρεάν), στην Αυστραλία 7,99 δολάρια (ετήσια 53,64 δολάρια), στη Λατινική Αμερική 3,99 δολάρια (ετήσια 37,30 δολάρια).

Όσον αφορά τις χώρες της Ευρώπης, τη Ρωσία και τις χώρες του Κόλπου, η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 4,99 ευρώ (ετήσια 49,99 ευρώ), ενώ σε Τουρκία, Ασία και Αφρική καθώς και στην Κύπρο η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 3,99 ευρώ (39,99 ευρώ η ετήσια).

www.typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω ποιος θα μπει στον κόπο σε Κύπρο, Ευρώπη και Μέση Ανατολή να πληρώνει για να βλέπει μέσω ίντερνετ το ERTflix αφού όλα τα κανάλια της ΕΡΤ μεταδίδονται σε BISS (και μάλιστα HD) από τον Hellasat. Αλλά πάλι και ένα family packet του ΟΤΕ ή της Nova που έχει και όλα τα πανελλήνια ιδιωτικά και πολλά περιφερειακά, συμφέρει καλύτερα...

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...