Jump to content

Πειρατικές συσκευές υποκλέπτουν το σήμα της συνδρομητικής TV- Τεράστια ευθύνη της Κυβέρνησης

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Πειρατικές συσκευές υποκλέπτουν το σήμα της συνδρομητικής TV- Τεράστια ευθύνη της Κυβέρνησης

 

1315168545_-COSMOTE-TV-1.thumb.png.e3cc2960f4f0713f1b3970a1c29b653c.png

Εκτοξεύεται η πειρατεία στην Ελλάδα εξαιτίας της αδράνειας της κυβέρνησης. Στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Cosmote TV, κυκλοφορούν 400.000 συσκευές που υποκλέπτουν το τηλεοπτικό σήμα, προκαλώντας τεράστια ζημία στο Ελληνικό Δημόσιο και σοβαρές απώλειες σε Cosmote TV και Nova, στερώντας τους πόρους από επενδύσεις που μπορούν να κάνουν για την παραγωγή ελληνικού τηλεοπτικού προγράμματος. Η δε Nova εκτιμά πως ο αριθμός των συσκευών κλοπής του τηλεοπτικό περιεχομένου ανέρχεται στις 700.000!

500781839_-EON-TV---Wind.thumb.jpg.54981f6954c490eef584cfd7e9e712b8.jpg

Η κυβέρνηση εφάρμοσε τη σχετική νομοθεσία για το κλείσιμο των πειρατικών ιστοσελίδων, αλλά αδυνατεί να παρέμβει στο πρόβλημα των πειρατικών συσκευών που υποκλέπτουν το τηλεοπτικό σήμα. Το υπουργείο Πολιτισμού δείχνει να μην αντιλαμβάνεται το μέγεθος του προβλήματος όσον αφορά τα πνευματικά δικαιώματα, ενώ υπάρχει συζήτηση προκειμένου να περάσει ο τομέας των πνευματικών δικαιωμάτων στον Κυριάκο Πιερρακάκη. Παρόμοια προσπάθεια έκανε στο παρελθόν και ο Λευτέρης Κρέτσος, ως υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, αλλά συνάντησε την άρνηση του υπουργείου Πολιτισμού.

www.typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

  • Super Συντονιστής

Και τι θα μπορούσε δηλαδή να κάνει η κάθε κυβέρνηση? Να απαγορέψει την πώληση συγκεκριμένων tv-box? γίνονται αυτά τα πράγματα? και φυσικά οχι. Αλλού θα πρέπει να αναζητήσουν τους λόγους της πειρατείας. 

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Αν ήταν πιό χαμηλές οι τιμές στην συνδρομητική  τηλεόραση δεν θα υπήρχαν  οι πειρατικές συσκευές ....είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουν αυτό ; :angry:  Η φτήνια τρώει τον παρά ...λένε στο χωριό μου. Μετάφραση : Ας πωλήσουν φτηνότερα για να κάνουν περισσότερο τζίρο.:classic_biggrin:

Επεξεργάστηκε από ioanis
Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...