Jump to content

Kosmos Jazz»: Το νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΕΡΤ και του Kosmos


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

«Kosmos Jazz»: Το νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΕΡΤ και του Kosmos

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

thumbnail_KOSMOS-JAZZ_DARK.thumb.jpeg.15f7164efe116032ddafbc77526a3ae2.jpeg

Και εγένετο «Kosmos Jazz». Γέννημα-θρέμμα του Kosmos, το πρώτο αποκλειστικά διαδικτυακό του παιδί, είναι αφιερωμένο στην τζαζ και μπορείτε να το ακούτε στη διεύθυνση kosmosjazz.gr από την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022.

Ένα μουσικό είδος με μεγάλη ιστορία, σπουδαίους δημιουργούς και παγκόσμια επιρροή επί σχεδόν έναν αιώνα, η τζαζ είναι ένας κόμβος για όλες τις μουσικές γλώσσες. Σημείο συνάντησης και αλληλεπίδρασης αμέτρητων μουσικών ρευμάτων απ’ όλο τον πλανήτη που με όχημα τον αυτοσχεδιασμό βρήκαν στην τζαζ το σημείο επαφής και επικοινωνίας.

KOSMOS-JAZZ.thumb.jpeg.823d059b1574d40a9e92fb55c0fe5a1e.jpeg

Αυτή είναι η ματιά του KosmosJazz.gr. Κοσμοπολίτικη, πλούσια σε επιδράσεις και σε στοιχεία από πολλές και διαφορετικές λαϊκές παραδόσεις του πλανήτη. Τζαζ από το χθες και από τους σημαντικότερους σταθμούς της ιστορίας της αλλά και σύγχρονη τζαζ από κάθε μεριά του πλανήτη. Και όλες οι ενδιάμεσες διαδρομές και στάσεις.

Συνθέσεις που έγραψαν ιστορία, φωνές που συγκλόνισαν κάθε μουσικόφιλο, αναζητήσεις και πειραματισμοί που άλλαξαν τη σύγχρονη μουσική. Όλα είναι στο kosmosjazz.gr, το διαδικτυακό παιδί του πιο κοσμοπολίτικου ραδιοφώνου της ΕΡΤ, του Kosmos 93,6.

www.typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...