Jump to content

Προσλήψεις δημοσιογράφων και τεχνικών για το ERT News!- Αιτήσεις ως την Τετάρτη 18 Μαϊου


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Προσλήψεις δημοσιογράφων και τεχνικών για το ERT News!- Αιτήσεις ως την Τετάρτη 18 Μαϊου

ertnews-channel.thumb.jpeg.df1829790651222dcd1ca2820854ac20.jpeg

Προσλήψεις δημοσιογράφων και τεχνικών στην ΕΡΤ για το ERTNEWS. Ως τις 18 Μαϊου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για 4 δημοσιογράφους και τρεις τεχνικούς. Ειδικότερα η ΕΡΤ θα διαθέσει το ποσό των 58.800 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. και ασφαλιστικών εισφορών  για σύμβαση που θα ισχύει ως το τέλος του έτους, με δυνατόηττα παράτασης:

Για το έργο της σύνταξης ειδήσεων και τίτλων του ertnews.gr η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργου, σε δύο Δημοσιογράφους – Συντάκτες ύλης.

 Για το έργο της οπτικοποίησης των θεμάτων των δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών του ertnews.gr η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργο, σε  δύοΔημοσιογράφους – παραγωγούς.

Επίσης ζητούνται ένας σκηνοθέτης , ένας διευθυντής παραγωγός και ένα βοηθός διευθυντής παραγωγής με 32.900 ευρώ , πλέον εργοδοτικών εισφορών και Φ.Π.Α. ως τέλος του έτους με δυνατότητα παράτασης.

1. Για το έργο της παραγωγής και παρουσίασης των δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών (προγραμματισμένων ή έκτακτων) του ertnews.gr η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργο, σε έναΣκηνοθέτη

2.Για το έργο της παραγωγής των δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών (προγραμματισμένων ή έκτακτων) του ertnews.gr η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργο, σε ένα Διευθυντή Παραγωγής και ένα βοηθό Δ/ντή Παραγωγής.

www.typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...