Jump to content

Υπογράφουν μεγάλη συμφωνία 3ετίας Ολυμπιακος-Cosmote TV!

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Υπογράφουν μεγάλη συμφωνία 3ετίας Ολυμπιακος-Cosmote TV!

Olympiakos.png.575bcadfe694011354a7b6d686fb7d99.png

Στην τελικη ευθεία προς συμφωνία 3ετίας οδεύει ο Ολυμπιακός με την Cosmote TV. H Nova η οποία είχε αποκτήσει για την τρέχουσα σεζόν τα δικαιώματα της ερυθρόλευξης ομάδας, είναι οριστικά εκτός παιχνιδιού, διατηρώντας, όμως, τους αγώνες του ΠΑΟΚ για την περίοδο 2022-23. Η, προς υπογραφή συμφωνία του Ολυμπιακού με ένα σημαντικό οικονομικό αντάλλαγμα, με την Cosmote TV, ενισχύει σημαντικά την πλατφόρμα του ΟΤΕ στο χώρο των δικαιωμάτων, διαθέτοντας το UEFA Champions League, το UEFA Europa League και το UEFA Europa Conference League.

www.typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Ο Ολυμπιακός στο «γήπεδο» της COSMOTE TV για τα επόμενα 3 χρόνια

742a7368a9169dc0e96f7056b5968b85_XL.thumb.jpg.22dd7f1e684fb48695a734ec64a9d0f9.jpg

Ο Ολυμπιακός θα παίζει μπάλα αποκλειστικά στο «γήπεδο» της COSMOTE TV, έως το 2025. Η συμφωνία των δύο πλευρών θα ενεργοποιηθεί από τη σεζόν 2022-2023 και περιλαμβάνει τη μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων για το Πρωτάθλημα της Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και σημαντικούς αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής.

Η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, θα αναλάβει την κάλυψη των αγώνων των «Πειραιωτών» με πλούσια ρεπορτάζ, αλλά και ειδικές pre-game και post-game εκπομπές στο πλαίσιο σημαντικών αναμετρήσεων.

Οι αγώνες του Ολυμπιακού έρχονται να προστεθούν στο πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, που τη σεζόν 2022-23 περιλαμβάνει τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League), τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες εμπορικών ομάδων, την πλειονότητα των αγώνων του Πρωταθλήματος της Super League, μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Lega Serie A, Liga Portugal Bwin κ.α.), το κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) κ.α.

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...