Jump to content

Το Euronews Bulgaria ξεκίνησε στη Βουλγαρία

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Το Euronews Bulgaria ξεκίνησε στη Βουλγαρία

Γράφτηκε από: Σ.Χ.

72066e3a2471fe03072cdd98abb13501_XL.thumb.jpg.47a3e82f49279ba8cf2acad58610a6c5.jpg

Ένα νέο επώνυμο θυγατρικό κανάλι του Euronews έκανε το ντεμπούτο του στη Βουλγαρία.

Το κανάλι λειτουργεί σε συνεργασία μεταξύ των ευρωπαϊκού μέσου ενημέρωσης και του τοπικού δικτύου TV Europa και είναι το τέταρτο επώνυμο θυγατρικό κανάλι του Euronews που κάνει το ντεμπούτο του, μετά το Euronews Albania, το Euronews Georgia και το Euronews Serbia, ενώ το Euronews Romania θα ακολουθήσει στο τέλος του μήνα.

Το Euronews Bulgaria θα εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο, προσφέροντας δελτία ειδήσεων κάθε μισή ώρα, και θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους κύριους παρόχους στη Βουλγαρία: A1, Vivacom, Bulsatcom. Tο κανάλι θα στέλνει κάθε μήνα μια ομάδα στο Στρασβούργο για την κάλυψη της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δείχνοντας τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό του. Για το λανσάρισμά του, το κανάλι έχει καταγράψει αποκλειστικές συνεντεύξεις με σημαίνοντα πρόσωπα από όλο τον κόσμο.

Το Euronews σημειώνει ότι προκειμένου να εγγυηθεί την ανεξαρτησία του νέου καναλιού, έχει θέσει σε εφαρμογή διάφορους μηχανισμούς που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικοί στην ανάπτυξη του επώνυμου δικτύου θυγατρικών του, συμπεριλαμβανομένης της σύστασης μιας συντακτικής επιτροπής που ελέγχεται από το Euronews και του διορισμού ενός αρχισυντάκτη που επιλέγεται από το Euronews και ο οποίος είναι πλέον υπάλληλος του Euronews.

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...