Jump to content

Ως τον Απρίλιο του 2023 η νέα νομοθεσία για τις άδειες σε ραδιόφωνο-περιφερειακούς σταθμούς


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Ως τον Απρίλιο του 2023 η νέα νομοθεσία για τις άδειες σε ραδιόφωνο-περιφερειακούς σταθμούς

ggee.jpeg.7acfe53d4ad0d6393f41c3083487232b.jpeg

 

Μέχρι τον Απρίλιο του 2023 έχουν την υποχρέωση οι 4 ειδικοί που ορίστηκαν από την Κυβέρνηση να συντάξουν νέα νομοθεσία αδειοδότησης των  ραδιοφωνικών σταθμών και των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.Η απόφαση αυτή ελήφθη κι  ενώ υπάρχουν ψηφισμένοι νόμοι που δεν εφαρμόζονται από το ανεξάρτητο  ΕΣΡ, χωρίς να έχουν εξηγήσει τα 9 του μέλη του γιατί δεν ανταποκρίνονται στη σχετική απόφαση του ΣτΕ που του όρισε την αποστολή να αποκατασταθεί η τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. 

Τα δύο από τα 4 πρόσωπα που ανέλαβαν το σχετικό έργο, έχουν στο παρελθόον συντάξει νομοθετικό πλαίσιο για το καθεστώς εκπομπής των σταθμών, χωρίς επίσης αυτό να έει εφαρμοστεί.Το έργο έχει περίοδο εκτέλεσης από τις 19/04/2022 ως τις  18/04/2023.

-“Την κατάρτιση νέου νομοθετικού πλαισίου σχετικά με την αδειοδότηση των ραδιοφωνικών σταθμών” αναλαμβάνει ο Σ. Σ. αντί ποσού  22.500 ευρώ περιλαμβανομένων παρακράτησης φόρου 20% πλέον ΦΠΑ 24%.

“Την κατάρτιση νέου νομοθετικού πλαισίου σχετικά με την αδειοδότηση των ραδιοφωνικών σταθμών” αναλαμβάνει ο Ν. Κ.,αντί ποσού  22.500 ευρώ περιλαμβανομένων παρακράτησης φόρου 20% πλέον ΦΠΑ 24%.

– “Την κατάρτιση νέου νομοθετικού πλαισίου σχετικά με την αδειοδότηση των ραδιοφωνικών σταθμών και των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών”  αναλαμβάνει ο Η. Θ, αντί ποσού 49.250 ευρώ περιλαμβανομένων παρακράτησης φόρου 20% πλέον ΦΠΑ 24%.

-“Την κατάρτιση νέου νομοθετικού πλαισίου σχετικά με την αδειοδότηση των ραδιοφωνικών σταθμών και των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών” Ε.Χ.,  αντί ποσού  30.750 ευρώ περιλαμβανομένων παρακράτησης φόρου 20% πλέον ΦΠΑ 24%.

www.typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...