Jump to content

BEST Hybrid Η πρώτη πλατφόρμα υβριδικής τηλεόρασης περιφερειακού καναλιού της χώρας


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

BEST Hybrid

Η πρώτη πλατφόρμα υβριδικής τηλεόρασης περιφερειακού καναλιού της χώρας

Γράφτηκε από: Χάρης Ματθαίου

12d9770c9127600144943753060c5587_XL.thumb.jpg.f9892eabead05d3f85f291a199e6fc7d.jpg

Η περιφερειακή τηλεόραση της χώρας περνάει στη νέα ψηφιακή εποχή, μπαίνοντας στο μαγικό κόσμο των υβριδικών υπηρεσιών. Ο λόγος αφορά το BEST Hybrid, τη νέα υβριδική πλατφόρμα του καναλιού BEST της Καλαμάτας που βελτιώνει την τηλεοπτική εμπειρία των τηλεθεατών του, προσφέροντάς τους αναβαθμισμένες και ποιοτικές υπηρεσίες με live και on demand περιεχόμενο.

Το BEST Καλαμάτας, που είναι μέλος του BEST Media Group και αποτελεί το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι της Πελοποννήσου, γίνεται και το πρώτο περιφερειακό μέσο της χώρας που λανσάρει τη δική του υβριδική πλατφόρμα. Έτσι, μετά τα ERT•FLIX, OPEN HYBRID, ΣΚΑΪ HYBRID και MEGA Play των 4 μεγάλων πανελλαδικών καναλιών, έρχεται η σειρά του BEST Hybrid να επενδύσει στη νέα τεχνολογία για να προσφέρει υβριδικές υπηρεσίες που μεταδίδονται παράλληλα με το γραμμικό πρόγραμμα του καναλιού.

Πρόσβαση στην πλατφόρμα BEST Hybrid

Η πλατφόρμα BEST Hybrid είναι δωρεάν διαθέσιμη μέσα από σύγχρονες Smart TV που έχουν ενεργοποιημένη την λειτουργία της υβριδικής τηλεόρασης, καθώς και μέσα από συμβατούς επίγειους ψηφιακούς δέκτες που υποστηρίζουν το πρότυπο HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV). Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά είναι η σύνδεση των συσκευών αυτών στο Internet. Για την είσοδο στην πλατφόρμα χρειάζεται μόνο το πάτημα του κόκκινου πλήκτρου από το τηλεχειριστήριο, ενώ η πλοήγηση μέσα στο μενού πραγματοποιείται με τη χρήση των πλήκτρων κατεύθυνσης και του OK.

Μενού

Η καρτέλα του κεντρικού μενού της πλατφόρμας BEST Hybrid περιλαμβάνει στο αριστερό της μέρος μία κάθετη στήλη που διαχωρίζει το διαθέσιμο περιεχόμενο σε θεματικές κατηγορίες, ενώ στο κέντρο της είναι τοποθετημένα 3 μεγάλα εικονίδια των καναλιών BEST HYBRID 1, BEST HYBRID 2 και BEST HYBRID 3. Στα κανάλια αυτά προβάλλονται ζωντανά και αποκλειστικά διάφορα γεγονότα και εκδηλώσεις τοπικού ή γενικότερου ενδιαφέροντος, όπως συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων και ζωντανές μεταδόσεις αγώνων.   

Στην κάθετη στήλη, κάτω από την επιλογή “LIVE” που αντιστοιχεί στα 3 υβριδικά κανάλια, υπάρχει η επιλογή “Ειδήσεις”. Εδώ είναι διαθέσιμα σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, βραδινά, μεσημβρινά και κάθε νομού.

Στα “Αθλητικά” μπορούμε να βρούμε διάφορα video με στιγμιότυπα, αγώνες και επεισόδια της εκπομπής “Κυριακή στα Σπορ”.

Στις “Εκπομπές” μπορούμε να αναζητήσουμε και να βρούμε όλα τα επεισόδια των ενημερωτικών εκπομπών που είναι προϊόντα παραγωγής του καναλιού BEST.

Από τις “Συνεδριάσεις Συμβουλίων” μπορούμε να βρίσκουμε και να παρακολουθούμε on demand όλες τις τακτικές και έκτακτες συνεδριάσεις των Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβουλίων, ενώ στις “Εκδηλώσεις” ανεβαίνουν διάφορες εκδηλώσεις τοπικού ενδιαφέροντος.

Στο “Πρόγραμμα” βρίσκουμε έναν πλήρη οδηγό πλοήγησης στο πρόγραμμα του καναλιού BEST και για τις 7 ημέρες της εβδομάδας.

Τέλος, μέσω της επιλογής “Radio” κάνουμε live streaming με κρυστάλλινη ποιότητα ήχου στο ραδιοφωνικό σταθμό BEST 97,3.

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...