Jump to content

Μένει στην Μπάγερν ο Μίλερ

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Μένει στην Μπάγερν ο Μίλερ

muller.thumb.png.2d9b7e97c55ad9230e2719467da25336.png

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου ήρθε σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας της με τον 32χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει ανέβει στην 3η θέση των σκόρερ όλων των εποχών για τους Βαυαρούς.

Αρχικά ετοιμαζόταν το καλοκαίρι να φύγει, τώρα, όμως, συμφώνησε και είναι έτοιμος να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο. Ο Τόμας Μίλερ μένει ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Γερμανίας το καλοκαίρι του 2023 και έχει αποφασίσει να μην αποχωρήσει τελικά από την μπουντεσλίγκα.

Ο Μίλερ θεωρεί πως δεν έχει κλείσει ο κύκλος του στη γερμανική ομάδα και πρόκειται να υπογράψει άμεσα νέο συμβόλαιο για επιπλέον 1+1 χρόνια, παρά τις προτάσεις από την Premier League της Αγγλίας και τη Serie A της Ιταλίας.

«Και οι δύο πλευρές θέλουμε να συνεχίσουμε την κοινή πορεία μας», δήλωσε σχετικά ο Μίλερ, ο οποίος έχει αγωνιστεί μόνο στην ομάδα του Μονάχου και έχει κατακτήσει δύο Champions League και δέκα πρωταθλήματα.

www.makeleio.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...