Jump to content

Σέντρα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στην COSMOTE TV

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Όλα τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Μ.Σίτι-Λίβερπουλ, Λίβερπουλ-Μ.Γιουνάιτεντ, Νάπολι-Ρόμα

Σέντρα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στην COSMOTE TV

Γράφτηκε από: N.D

dfaf8a43d0957fc1fa970c047c267f1b_XL.thumb.jpg.8a94f90b25d2e30942590f335982b207.jpg

Το Κύπελλο Ελλάδας επιστρέφει ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους περσινούς φιναλίστ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, να μονοπωλεί το ενδιαφέρον (Μ. Πέμπτη 21/4, 19.30, COSMOTE SPORT 1HD). Από την αγωνιστική δράση δεν θα λείπει ούτε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος τη Μ. Τετάρτη 20/4 θα υποδεχτεί στη Λεωφόρο τον ΠΑΣ Λαμία (19.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Πριν από την έναρξη κάθε ημιτελικού, η  εκπομπή «Ώρα Κυπέλλου» θα παρουσιάζει ταυτόχρονα μέσα από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube και το COSMOTE SPORT 1HD το προφίλ και τα τελευταία νέα των ομάδων. Η εκπομπή θα είναι παρούσα και μετά τη λήξη κάθε αναμέτρησης, με πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

H ποδοσφαιρική δράση στα κανάλια COSMOTE SPORT θα βγει και εκτός συνόρων, με δυνατές μονομαχίες σε Ιταλία, Αγγλία και Πορτογαλία.

Το Σάββατο 16/4 στις 17.30, οι δύο βασικοί διεκδικητές του τίτλου της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ θα κοντραριστούν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας (Emirates FA Cup), που θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 7HD. Την επόμενη μέρα (Κυριακή 17/4), στη μάχη των ημιτελικών θα ριχτούν Τσέλσι και Κρίσταλ Πάλας (18.30, COSMOTE SPORT 9HD). Τα αγγλικά ντέρμπι θα συνεχιστούν στην COSMOTE TV τη Μεγάλη εβδομάδα, η οποία περιλαμβάνει δύο μεγάλες εξ αναβολής αναμετρήσεις για την 30η και 25η αγωνιστική της Premier League, αντίστοιχα. Τη Μ. Τρίτη 19/4 στις 22.00 η Λίβερπουλ θα συναντηθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (COSMOTE SPORT 1HD, COSMOTE SPORT 4K), ενώ τη Μ. Τετάρτη στις 21.45, θα δοθεί η σέντρα του Τσέλσι-Άρσεναλ (COSMOTE SPORT 2HD).

Ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον υπάρχει και στη Lega Serie A, με το ντέρμπι της ανάμεσα στη Νάπολι και τη Ρόμα, να ξεχωρίζει για την 33η αγωνιστική (Μ. Δευτέρα 18/4, 20.00, COSMOTE SPORT 2HD). Επίσης, στη Liga Portugal Bwin η δεύτερη στην κατάταξη Σπόρτινγκ, θα υποδεχθεί την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, για ένα ματς που θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 8HD (Κυριακή 17/4, 22.30).

Ακολουθεί το υπόλοιπο εβδομαδιαίο πρόγραμμα μεταδόσεων της COSMOTE TV.

Premier League

Η Μ. Τετάρτη 20/4 περιλαμβάνει τρία εξ αναβολής ραντεβού του αγγλικού πρωταθλήματος, που θα μεταδοθούν από τα κανάλια COSMOTE SPORT. Στις 21.45 θα δοθεί η σέντρα των ματς Έβερτον-Λέστερ  (COSMOTE SPORT 8HD) και Νιούκαστλ-Κρίσταλ Πάλας (COSMOTE SPORT 9HD), ενώ στις 22.00, η Μάντσεστερ Σίτι θα τακτοποιήσει την εκκρεμότητά της με την Μπράιτον (COSMOTE SPORT 3HD). Τη Μ. Πέμπτη 21/4 θα πέσει η αυλαία της 30ης αγωνιστικής με το παιχνίδι Μπέρνλι-Σαουθάμπτον (21.45, COSMOTE SPORT 2HD).

Lega Serie A

Την Παρασκευή 15/4 στις 20.00 (COSMOTE SPORT 3HD), η Ίντερ, που έχει ξαναμπεί στη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή έπειτα από το 0-0 της Μίλαν στο Τορίνο και την ήττα της Νάπολι από τη Φιορεντίνα, θα αντιμετωπίσει τη Σπέτσια, για την 33η ημέρα της ιταλικής λίγκας. Την ίδια μέρα στις 22.00, η Μίλαν θα υποδεχθεί την Τζένοα (COSMOTE SPORT 2HD), ενώ το Σάββατο 16/4, στις 19.30, η Γιουβέντους, που μετρά έξι νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα στα δέκα τελευταία ματς, θα φιλοξενήσει την Μπολόνια (COSMOTE SPORT 1HD). 

Πυγμαχία

Τρεις από τους τέσσερις αναγνωρισμένους τίτλους στην κατηγορία welterweight της πυγμαχίας, θα κριθούν στο ρινγκ του σταδίου ΑΤ&Τ στο Άρλινγκτον του Τέξας, την Κυριακή 17/4, στις 06.30 (COSMOTE SPORT 9HD). Ο πρωταθλητής του IBF και του WBC, Έρολ Σπενς θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο της ζώνης στο WBA, Γιορδένις Ούγκας. Ο νικητής θα πάρει όλα τα «στέμματα» και θα γίνει unified (ενιαίος) πρωταθλητής της κατηγορίας.

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...