Jump to content

ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ: Χωρίς οπαδούς η γαλλική ομάδα στην Τούμπα — Sold out τα εισιτήρια

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ: Χωρίς οπαδούς η γαλλική ομάδα στην Τούμπα — Sold out τα εισιτήρια

PAOK_-MARSEILLE.thumb.jpg.5634c7df10a53083401664b888da8cf8.jpg

Χωρίς τους οπαδούς της θα ταξιδέψει η Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη για την αποψινή ρεβάνς (14/4) με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Europa Conference League.

Μετά την παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που έστειλε σχετική επιστολή προς την UEFA ζητώντας την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της γαλλικής ομάδας στην Τούμπα, για λόγους ασφαλείας μετά τα όσα έγιναν πριν απ’ το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, ακολούθησε το απόγευμα της Δευτέρας έκτακτη «σύσκεψη ασφαλείας» στελεχών της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας με επιτελείς του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ.

Έτσι αποφασίστηκε να μην υπάρξει παρουσία οπαδών της γαλλικής ομάδας στην Τούμπα, ενώ τα εισιτήρια της Θύρας 8 (όπου είχε προβλεφθεί αρχικά να καθίσουν οι Γάλλοι) θα δοθούν σε οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Sold out τα 29.000 εισιτήρια

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα 29.000 εισιτήρια του αγώνα με την Μαρσέιγ «έγιναν καπνός», με αποτέλεσμα η Τούμπα να θυμίζει καμίνι στον αυριανό προημιτελικό.

Δεδομένου της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας εξαιτίας των εκτεταμένων επεισοδίων στη Μασσαλία, ο ΠΑΟΚ καλεί τους οπαδούς να αποφύγουν κάθε ενέργεια που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να μην απαντήσουν σε τυχόν προκλήσεις της γαλλικής ομάδας.

Σημειώνεται ότι στον αγώνα θα σφυρίξει ο έμπειρος Ολλανδός διαιτητής Ντάνι Μακέλι.

www.makeleio.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...