Jump to content

Επιλογές Nova 20-26 Απριλίου

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Επιλογές Nova 20-26 Απριλίου

3c61f1b8a853d5c8283762732d37b801_XL.thumb.jpg.be620c66ba69bfc4a66c67f1aa77ee7a.jpg

Οι επιλογές μας είναι οι εξής:

• Κυριακή 17 Απριλίου Novacinema1 στις 22:00
«F9 THE FAST SAGA» Πρεμιέρα
Η ήσυχη ζωή του Ντομ και της Λέτι, και του μικρού τους γιου, βρίσκεται σε κίνδυνο όταν το παρελθόν εμφανίζεται μπροστά τους, στο πρόσωπο ενός επικίνδυνου οδηγού που αποτελεί απειλή για την ανθρωπότητα. (Αστυνομική Ταινία Δράσης, Βιν Ντίζελ, Σαρλίζ Θέρον)

• M. Δευτέρα 18 Απριλίου Novacinema 1 στις 22:00
«LAST DAYS IN THE DESERT» Πρεμιέρα
Σε ένα φανταστικό επεισόδιο από τις 40 ημέρες νηστείας και προσευχής στην έρημο, ο Ιησούς έρχεται αντιμέτωπος με τον Διάβολο με αφορμή την τύχη μιας οικογένειας που βρίσκεται σε κρίση... (Δραματική Ταινία , Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Κίραν Χάιντς)

• Μ. Τρίτη 19 Απριλίου Novacinema1 στις 22:00
«LANSKY» Πρεμιέρα
Με το FBI να διεξάγει έρευνα για τα χρήματα που έχει αποκτήσει, ο γηραιός πλέον γκάνγκστερ Μέιερ Λάνσκι, διαβόητο αφεντικό μιας μαφιόζικης φαμίλιας, εξιστορεί τη ζωή του σε έναν συγγραφέα. (Αληθινή Ιστορία, Σαμ Γουόρθινγκτον, Χάρβεϊ Καϊτέλ)

• M. Τετάρτη 20 Απριλίου Novasports Prime στις 21:00
«Ευρωλίγκα Play Offs 1ος αγώνας Ολυμπιακός-Μονακό» (Z)
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει στα πλέι οφ τη νεοφώτιστη στην Ευρωλίγκα Μονακό του Μάικ Τζέιμς με πλεονέκτημα έδρας. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο ΣΕΦ τους Μονεγάσκους για τον πρώτο αγώνα της σειράς και με νίκη κάνουν το πρώτο βήμα για το Final Four του Βελιγραδίου. Η δεύτερη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί δύο μέρες μετά, στις 19:00 (Novasports Prime).

• M. Πέμπτη 21 Απριλίου Novasports Prime στις 22:30
«Ισπανικό πρωτάθλημα Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα» (Ζ)
Η φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο πλαίσιο της εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

• M. Παρασκευή 22 Απριλίου Insight TV στις 23:30
«Όπλα στο Χόλιγουντ: Όλη η Αλήθεια 3» (Νέο επεισόδιο)
Ο βετεράνος των Ειδικών Δυνάμεων του αμερικάνικου στρατού Τέρι Σάπερτ και ο ειδικός στα όπλα Λάρι Ζάνοφ παρουσιάζουν τη σειρά Όπλα στο Χόλιγουντ και δοκιμάζουν κάποιες από τις πιο συναρπαστικές σκηνές με όπλα από ταινίες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

• M. Σάββατο 23 Απριλίου Novasports Prime στις 19:30
«Γερμανικό πρωτάθλημα Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ» (Ζ)
Οι πρωτοπόροι Βαυαροί υποδέχονται την Ντόρτμουντ στο ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής με τα περιθώρια για διεκδίκηση του πρωταθλήματος να έχουν στενέψει για τους φιλοξενούμενους.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Μ. Τρίτη 19 Απριλίου Novasports Prime στις 22:00
«Ιταλικό Κύπελλο Ημιτελικός - Επαναληπτικός αγώνας Ίντερ-Μίλαν» (Ζ)
Ακόμα ένα ντέρμπι "della Madonnina" στο Novasports! «Νερατζούρι» και «ροσονέρι» θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον Τελικό που θα διεξαχθεί στις 11 Μαϊου. Ο πρώτος αγώνας έληξε 0-0.

• Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου Insight TV στις 20:00
«Earth Day»
Το Insight TV έχει ετοιμάσει ένα αφιέρωμα για την Ημέρα της Γης και στο πλαίσιο αυτού σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε επεισόδια από δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες σειρές.

• M. Πέμπτη 21 Απριλίου Novacinema 1 στις 22:00
«TRANSIT» Πρεμιέρα
Με τα ναζιστικά στρατεύματα να πλησιάζουν στο Παρίσι, ένας Γερμανός πρόσφυγας πηγαίνει στη Μασσαλία και οικειοποιείται την ταυτότητα και τα έγγραφα ενός νεκρού συγγραφέα για να φτάσει στο Μεξικό. (Ρομαντική - Δραματική Ταινία, Φραντς Ρογκόφσκι, Πόλα Μπιρ)

• M. Σάββατο 23 Απριλίου Novacinema 1 στις 22:00
«OOOPS! NOAH IS GONE» Πρεμιέρα
Η συντέλεια του κόσμου πλησιάζει, κι ο Ντέιβ με τον Φίνι, δύο ζωάκια που ανήκουν στο είδος των φρουφρούληδων, απελπίζονται όταν τους απαγορεύεται η πρόσβαση στην Κιβωτό του Νώε... (Οικογενειακή Ταινία Κιν. Σχεδίων, Φωνές: Θάνος Λέκκας, Νίκη Γρανά)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου Novasports2 στις 22:00
«Ιταλικό Κύπελλο Ημιτελικός - Επαναληπτικός αγώνας Γιουβέντους-Φιορεντίνα» (Z)
Η Γιουβέντους φιλοξενεί τη Φιορεντίνα στον επαναληπτικό αγώνα που θα κρίνει ποια ομάδα θα προκριθεί στον Τελικό της διοργάνωσης. Οι «μπιανκονέρι» έχουν τον πρώτο λόγο καθώς στο γήπεδο της Φιορεντίνα πέτυχαν ένα γκολ, ενώ δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

• Μ. Σάββατο 23 Απριλίου National Geographic στις 11:20
«Αρχαία Μυστήρια - Αφιέρωμα»
Αυτόν τον μήνα, το National Geographic παρουσιάζει ένα ειδικό αφιέρωμα στα Αρχαία Μυστήρια. Το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Απριλίου είναι αφιερωμένο σε ιστορικά μυστήρια, αρχαία μυστικά της Βίβλου και εντυπωσιακές αρχαιολογικές ανακαλύψεις. Μέσα από αρχειακές σειρές και θεματικά αφιερώματα του National Geographic, οι τηλεθεατές ταξιδεύουν και ανακαλύπτουν πληροφορίες για το παρελθόν της ανθρωπότητας.

• Κυριακή 24 ΑπριλίουNovacinema1 στις 22:00
«NOBODY» Πρεμιέρα
Μία ληστεία στο σπίτι του ξυπνά σε έναν φιλήσυχο οικογενειάρχη ξεχασμένα ένστικτα του παρελθόντος και τον μετατρέπει σε αδίστακτο εκδικητή με πολύ θυμό και φονικές δεξιότητες... (Αστυνομική Ταινία Δράσης,Μπόμπ Οντενκερκ, Κόνι Νίλσεν)

• Τρίτη 26 Απριλίου Novacinema1 στις 22:00
«THE TRUTH» Πρεμιέρα
Αφού δημοσιεύει τα απομνημονεύματά της, η Φαμπιέν, διάσημη σταρ του σινεμά, δέχεται επίσκεψη από την κόρη της. Η συνάντηση θα είναι αποκαλυπτική, γεμάτη αλήθειες, αγάπη και δυσαρέσκεια. (Κοινωνική Ταινία,Ιθαν Χοκ, Ζιλιέτ Μπινός)

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...