Jump to content

Η πορεία του ΠΑΟΚ στους «8» του UEFA Europa Conference League ξεκινά στην COSMOTE TV

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Η πορεία του ΠΑΟΚ στους «8» του UEFA Europa Conference League ξεκινά στην COSMOTE TV

Γράφτηκε από: N.D

69ce64109f551a3ff810d43e12674072_XL.thumb.jpg.b9d44c37b89226ed851692b8d925febc.jpg

 

Με τριπλή αποστολή η COSMOTE TV στη Γαλλία για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ. Ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια COSMOTE SPORT η προημιτελική φάση των UEFA Europa & Conference League

Με μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον ξεκινά η μάχη της φάσης των «8» σε UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Δεκαέξι ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ, θα παίξουν μπάλα στα κανάλια COSMOTE SPORT την Πέμπτη 7/4 με κοινό στόχο, την κορυφή της Ευρώπης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος με τη νίκη του στο Βέλγιο κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μαρσέιγ (Πέμπτη 7/4, 22.00, COSMOTE SPORT 2HD). Η COSMOTE TV θα «συνοδεύσει» τον ΠΑΟΚ σε αυτή τη μονομαχία, με τους απεσταλμένους της στη Γαλλία, Αντρέα Παλομπαρίνι, Μιχάλη Μελισσίδη και Δημήτρη Ξαρλή να μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ, από την προηγούμενη μέρα, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Η δημοσιογραφική κάλυψη θα ξεκινήσει στα κανάλια COSMOTE SPORT από τις 19.00 με την εκπομπή «European Football Show» (COSMOTE SPORT 1HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, οι οποίοι θα κάνουν τις πρώτες συνδέσεις με το στάδιο Βελοντρόμ, αλλά και με όλα τα σημεία που υπάρχει δράση. Στις 21.00, η σκυτάλη θα δοθεί στο «Europa Conference League Show Pregame» (COSMOTE SPORT 2HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV), το οποίο θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ, με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις, μέχρι και τη σέντρα του αγώνα.

Στην τηλεοπτική ατζέντα της Πέμπτης, ξεχωρίζουν τρεις ακόμα προημιτελικοί του UEFA Europa Conference League, ανάμεσα στα ζευγάρια Φέγενορντ-Σλάβια Πράγας (19.45, COSMOTE SPORT 6HD), Λέστερ-Αϊντχόφεν (22.00, COSMOTE SPORT 7HD) και Μπόντο Γκλιμτ-Ρόμα (22.00, COSMOTE SPORT 8HD).

Την ίδια μέρα, στη μάχη των προημιτελικών θα ριχτούν τα 4 ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση του UEFA Europa League, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα Λειψία-Αταλάντα (19.45, COSMOTE SPORT 3HD),  Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπαρτσελόνα (22.00, COSMOTE SPORT 3HD, COSMOTE SPORT 4K) και Μπράγκα-Ρέιντζερς (22.00, COSMOTE SPORT 9HD).

Με την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα συντονιστούν στο COSMOTE SPORT 1HD, καθώς το «European Football Show» θα επιστρέψει με τα highlights της ημέρας και την ανάλυσή τους. Παράλληλα, στη διάθεση των τηλεθεατών της COSMOTE TV θα είναι και η εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Τόλη Χριστοφοράκη, για real time ενημέρωση από όλα τα γήπεδα της αγωνιστικής δράσης.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων της Πέμπτης 7/4.

UEFA Europa League

Αγώνας

Ώρα

Κανάλι

Λειψία-Αταλάντα

19.45

COSMOTE SPORT 3HD

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπαρτσελόνα

22.00

COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K

Γουέστ Χαμ-Λιόν

22.00

COSMOTE SPORT 5HD

Μπράγκα-Ρέιντζερς

22.00

COSMOTE SPORT 9HD

UEFA Europa Conference League

Αγώνας

Ώρα

Κανάλι

Φέγενορντ-Σλάβια Πράγας

19.45

COSMOTE SPORT 6HD

Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ

22.00

COSMOTE SPORT 2HD

Λέστερ-Αϊντχόφεν

22.00

COSMOTE SPORT 7HD

Μπόντο Γκλιμτ-Ρόμα

22.00

COSMOTE SPORT 8HD

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...