Jump to content

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Το νέο κανάλι που εκπέμπει στη Velister

Αξιολογήστε το θέμα


savvas70

Recommended Posts

Ξεκίνησε χτες δοκιμαστικές εκπομπές με ντοκυμαντέρ και ξένες ταινίες το νέο κανάλι Βεργίνα (θυγατρικό του Βεργίνα Θεσσαλονίκης) στο δεύτερο μπουκέτο της Velister στο κανάλι 21 (μαζί με τον Alpha Κύπρου, Smile και TV Mall). Το κανάλι εκπέμπει από δικά του στούντιο στη Λεμεσό και αναμένεται με κανονικές εκπομπές αρχές Μαϊου.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Το Βεργίνα TV από Θεσσαλονίκη το βλέπω μέσα από το πακέτο της cosmote.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Το Βεργίνα ΤV πάει Κύπρο ως Βεργίνα TV Greece!

23/03/2022

VERGINA.jpeg.5fd33b51e85b555bba3b59fc45b08ff7.jpeg

Το περιφερειακό κανάλι Βεργίνα TV, που… αυτοσυστήνεται ως «ειδησεογραφικός και οικογενειακός τηλεοπτικός σταθμός» της Θεσσαλονίκης, θα εκπέμψει στην Κύπρο μέσω της πλατφόρμας Velister. Στην Ελλάδα, το Βεργίνα ΤV έχει πρωταγωνιστήσει λόγω της έντονης πολιτικής παρουσίας του δημοσιογράφου Στέργιου Καλόγηρου, ο οποίος σε ορισμένα δημοσιεύματα αναφέρεται και ως ιδιοκτήτης, ενώ στην Κύπρο επικεφαλής θα είναι ο Χρήστος Αριστείδου.

Στο Μητρώο του ΕΣΡ, ωστόσο, ως νόμιμος εκπρόσωπος πρόεδρος-διευθύνων του καναλιού αναφέρεται ο Duzha Valjet του Barjam. Πριν από τρεις μήνες ο δημοσιογράφος Στέργιος Καλόγηρος είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση εναντίον βουλευτή της ΝΔ, κατηγορώντας τον στον αέρα του Βεργίνα TV πως η κόρη του, που έχει μετοχές στο κανάλι, «άφηνε απλήρωτους τους εργαζόμενους και δεν πληρώνει φόρους»!www.typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Ο επικεφαλής του Βεργίνα Κύπρου Χρήστος Αριστείδου (μέχρι πρόσφατα αρχισυντάκτης του Extra Channel Λεμεσού) αν και έχει σπουδάσει με υποτροφία στην πρώην σοσιαλιστική Γιουγκοσλαβία, είναι γνωστός για τις ακροδεξιές και εθνικιστικές του απόψεις, ενώ και το μητρικό κανάλι της Θεσσαλονίκης ακολουθεί την ίδια πολιτική.

Link to comment
Share on other sites

  • Super Συντονιστής

Εκπέμπει σε κάποιο δορυφόρο? 

Link to comment
Share on other sites

Όχι Δημήτρη, ούτε το Βεργίνα Κύπρου, ούτε κανένα άλλο κυπριακό κανάλι εκπέμπουν σε δορυφόρο. Πριν μερικά χρόνια το Sigma και το  Extra Λεμεσού αναμετάδιδαν δορυφορικά το πρόγραμμα τους στον HellaSat 2 μέσω του πακέτου Athina Sat και ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα ελεύθερα. 

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος
14 ωρες πριν , Ο Δημητρης έγραψε

Εκπέμπει σε κάποιο δορυφόρο? 

Το ελληνικό ΒΕΡΓΙΝΑ TV  εκπέμπει από τις 9 μοίρες ανατολικά και μέσα από το πακέτο της  cosmote στην θέση 655...σας έχω πεί παραπάνω στο μήνυμα 2 ότι το βλέπω το κανάλι εδώ στην Γερμανία.... Το Κυπριακό Βεργίνα tv δυστυχώς ...όχι.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Το Βεργίνα Κύπρου αρχίζει το κανονικό του πρόγραμμα στην επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister καθώς και σε όλες τις κυπριακές συνδρομητικές πλατφόρμες (πλυν δορυφορικής Nova Cyprus) μεθαύριο Δευτέρα 4 Απριλίου.

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...