Jump to content

Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ… ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ” – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ… ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ” – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ertkatagelia.thumb.jpg.807e8607725389dd27dc4f9b12572213.jpg

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε ανταποκριτής στη Μόσχα, Δημήτρης Λιάτσος, καθώς τονίζει ότι ο νέος ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Μόσχα δεν βρέθηκε ούτε μια μέρα στη ρωσική πρωτεύουσα.

«Από 1/1/21, μετά από διαγωνισμό στον οποίο πήρα μέρος αλλά δεν… κέρδισα (!), ο νέος νικητής υπέγραψε συμβόλαιο και ξεκίνησε τη δουλειά του. Πέρασαν ήδη 15 μήνες και στην ΕΡΤ δεν βγήκε ΟΥΤΕ ένα ρεπορτάζ από Ρωσία!

Δε ξέρω από που η ΕΡΤ «έβγαζε» τον ανταποκριτή όταν από κάτω έδινε το όνομα του και έβαζε τη λέξη, ΜΟΣΧΑ. Ξέρω ότι δε βρέθηκε στη Μόσχα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ στο δεκαπεντάμηνο διάστημα. Αυτό προβλημάτισε ακόμα και την ελληνική πρεσβεία, το ΥΠΕΞ… Η ΕΣΗΕΑ, αναδείχνει τώρα το θέμα, μετά από παρέμβαση, λέει, των εργαζόμενων στην ΕΡΤ», καταγγέλλει μεταξύ άλλων, ο ανταποκριτής στη Μόσχα, Δημήτρης Λιάτσος.

Να θυμίσουμε ότι ήδη η ΠΟΣΠΕΡΤ είχε κάνει καταγγελία για τον τρόπο με τον οποίο μεταδίδονται οι ειδήσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία από την ΕΡΤ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Δημήτρη Λιάτσου
«Ε.Ρ.Τ- Μόσχα!

Διαβάζω τη δήλωση της ΕΣΗΕΑ περί ΕΡΤ και ανταποκριτή στη Μόσχα! Ενδιαφέρουσα προσέγγιση… «Βοηθάει» να σπάσω τη σιωπή μου! Περί δημόσιας τηλεόρασης την οποία υπηρέτησα με ειλικρίνεια, σεβασμό και πάθος επι 23 συναπτά έτη, έχω να δηλώσω:

Από 1/1/21, μετά από διαγωνισμό στον οποίο πήρα μέρος αλλά δεν… κέρδισα (!), ο νέος νικητής υπέγραψε συμβόλαιο και ξεκίνησε τη δουλειά του.

Πέρασαν ήδη 15 μήνες και στην ΕΡΤ δεν βγήκε ΟΥΤΕ ένα ρεπορτάζ από Ρωσία! Δε ξέρω από που η ΕΡΤ “έβγαζε” τον ανταποκριτή όταν από κάτω έδινε το όνομα του και εβαζε τη λέξη, ΜΟΣΧΑ.

Ξέρω ότι δε βρέθηκε στη Μόσχα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ στο δεκαπεντάμηνο διάστημα. Αυτό προβλημάτισε ακόμα και την ελληνική πρεσβεία, το ΥΠΕΞ… Η ΕΣΗΕΑ, αναδείχνει τώρα το θέμα, μετά από παρέμβαση, λέει, των εργαζομενων στην ΕΡΤ. Η ΕΣΗΕΑ έχει εδώ, στη Μόσχα, δυο μέλη της! Υπάρχει η ελληνική διπλωματική αντιπροσωπεία… Δεν ήξερε νωρίτερα, δε ρώταγε;

Κάποιοι ίσως «κακίσουν» τον εν λόγο ανταποκριτή, συνάδελφο! Τον οποίο αναζητούσαν-μάταια-υπουργοί και κυβερνητικοί παράγοντες ερχόμενοι στη Ρωσία το 15μηνο διάστημα.

Με τη διοίκηση της ΕΡΤ, όμως, τι θα γίνει; Ποιοι έχουν την ευθύνη για την κατάσταση; Ποιος και με ποιο δικαίωμα εκθέτει το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα;»

www.makeleio.gr

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Όλοι οι κηφήνες και οι τεμπέληδες  εκεί στην ΕΡΤ έχουν βολευτεί.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Επίκαιρη Ερώτηση Γκαρά στη Βουλή για τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Μόσχα και την κάλυψη των γεγονότων στην Ουκρανία

11/03/2022

GARA.thumb.png.83b520e8bc2c39c819c17d209aacdfac.png

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίκαιρη ερώτηση προς τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό & κυβερνητικό εκπρόσωπο, κ. Οικονόμου, για το φιάσκο με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Μόσχα, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή η Αν. Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης,  Ενημέρωσης & Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αναστασία Γκαρά, κάνοντας λόγο για ενδεχόμενη εξαπάτηση της κοινής γνώμης με ευθύνη της διοίκησης της ΕΡΤ.

Η κα. Γκαρά επισημαίνει τις παλινωδίες της διοίκησης της ΕΡΤ οι οποίες, όπως αναφέρει, οδήγησαν σε ενημερωτικό μπάχαλο σχετικά με την κάλυψη του πολέμου στην Ουκρανία, και θέτει κρίσιμα ερωτήματα για την παρουσία του ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Μόσχα.

 

Επικαλούμενη μάλιστα τις δημόσιες καταγγελίες της ΠΟΣΠΕΡΤ αλλά και του επί χρόνια ανταποκριτή της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στη ρωσική πρωτεύουσα, η Αν. Τομεάρχης Ενημέρωσης & Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θέτει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο τα παρακάτω ερωτήματα:

 

-Αληθεύει ότι ο δήθεν ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Μόσχα έκανε ρεπορτάζ από την Αθήνα;

-Αληθεύει πως καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης του δεν βρέθηκε καθόλου ή ελάχιστο διάστημα στη ρωσική πρωτεύουσα;

-Αληθεύει πως η ΕΡΤ ΑΕ καταβάλει στον «αόρατο» ανταποκριτή μισθό άνω των 20.000 ευρώ ετησίως, όντας ο ίδιος απών από τον τόπο εργασίας του;

-Με ποια επαγγελματική σχέση και ιδιότητα ο συγκεκριμένος «ανταποκριτής» εμφανίζεται να παρέχει δημοσιογραφικές υπηρεσίες σε κυπριακό κανάλι;

-Έχει λάβει άδεια παράλληλης απασχόλησης από την ΕΡΤ;

www.typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Της πλάκας κράτος είμαστε....ότι θέλει ο καθένας κάνει...αλωνίζουν τα  λαμόγια  :angry:

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Συνηθίσαμε τον Δημήτρη Λιάτσο τόσα χρόνια στις πάντα φερέγγυες ανταποκρίσεις από την Μόσχα για την κρατική ΕΡΤ. Με την άνοδο του Κούλη όμως τον Λιάτσο τον διώξανε και βάλανε τον "αόρατο" υπάλληλο να γεμίζει "ορατά" τις τσέπες του με τις αόρατες ανταποκρίσεις του. Και δεν είναι ο μόνος, γεμίσαμε με  "λαμόγια" όπως εύστοχα επισήμανες  Γιάννη 

ΚΥΡ.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

ΑΙΧΜΕΣ: Και τώρα σβήνουν φωτογραφίες με τους Ρώσους!

17/03/2022

aixmes-logo1.jpg.a222452d888c396082460bcf8cb1fd59.jpg

Ο Αχιλλέας Πατσούκας είχε ενημερώσει τους προϊσταμένους του για το γεγονός πως βρισκόταν στην Ελλάδα, μετά τον COVID, εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Και ο ίδιος συναίνεσε και αποδεχόταν την παρουσίασή του ως “ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Μόσχα”, αλλά πριν βγει στον αέρα, η διεύθυνση ενημέρωσης ήξερε που ακριβώς βρισκόταν ο δημοσιογράφος, έδινε την έγκριση για να βγει στον αέρα και φρόντιζε για να βγει η σύνδεση στον αέρα.

Σε κάθε περίπτωση ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ανέλαβε, με την παραίτησή του το μερίδιο που του αντιστοιχεί. Οι άλλοι δημοσιογράφοι που ηγούνται του τομέα της ενημέρωσης;

Περισσότερα εδώ:www.typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...