Jump to content

Θέλουν να προσφύγουν κατά του Open του ΕΣΡ

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Θέλουν να προσφύγουν κατά του Open του ΕΣΡ

open.thumb.jpeg.bdb42c2a90a13f657de837b07d7a14da.jpeg

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΙΚΟ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΡΟΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Προσφυγή στο ΕΣΡ σχεδιάζουν τηλεοπτικοί σταθμοί κατά του Open με το επιχείρημα πως παραβιάζει τους όρους χορήγησης της άδειας του. Η μετάδοση μόνο ενημερωτικών εκπομπών  από τον τηλεοπτικό σταθμό για τον Πόλεμο στην Ουκρανία, χωρίς να υφίσταται κάποιος συγκεκριμένος έκτακτος λόγος, θεωρείται από ορισμένους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών πως υπάρχει ζήτημα με τους όρους χορήγησης της άδειας του. 

Υπάρχει φυσικά και ο αντίλογος σε αυτό το επιχείρημα με το επίχειρημα της υποχρέωσης των σταθμών για τη μετάδοση ενημερωτικού προγράμματος ειδικά σε ένα Πόλεμο που έχει συνέπειες και για την Ελλάδα. Η προσφυγή αυτή έρχεται να προστεθεί στις αυξανόμενες πιέσεις που ασκούνται στον Ιβάν Σαββίδη για τον ρόλο του στο επιχειρηματικό και αθλητικό πεδίο της χώρας.

www.typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

  • Super Συντονιστής

Παρακολουθούσα για 1-2 μέρες. Νομιζω οτι το θέμα εχει κουράσει και πάει να καταντήσει σαν τον covid.Οκ να κανεις ενημέρωση γι αυτο το τόσο σημαντικό θέμα, αλλα οχι να καταργήσεις όλες της εκπομπες και από το πρωί μέχρι το βράδυ να ακούς για τον πόλεμο. Αυτο που θέλουν ειναι να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης του open καθώς ειναι χάλια. Αλλά με αυτό τον τρόπο? 

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Μας έχουν κουράσει με την μονότονη εκπομπή τους .....ένας ανταποκριτής από Ρωσία ( Θανάσης Αυγερινός)και ένας από Γερμανία ( Βαλασσόπουλος ή κάπως έτσι λέγεται ) έχουν πιάσει στασίδι ....ώρες ατελείωτες μέχρι τα μεσάνυχτα .... και δεν σηκώνονται  ούτε για ....κατούρημα.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Και όμως φίλοι μου, οι μεταδώσεις του ΟΡΕΝ από τα μέτωπα του πολέμου δεν είναι κουραστικές, δεν είναι όπως οι σαπουνόπερες με τα ηλίθια ριάλιτι και άλλες σαχλαμάρες που μεταδίνουνε τα άλλα κανάλια που τώρα διαμαρτύρονται κατά του ΟΡΕΝ που σκίζει στην ακροαματικότητα.

Τα στιγμιότυπα από τον πόλεμο στην Ουκρανία και οι σχετικές αναλύσεις που μεταδίδει το  ΟΡΕΝ έστω και αν τις μεταδίδει και από τις δυο σκοπιές είτε με την ματιά των "Δυτικών"  είτε με την ματιά  της Ρωσίας με τον Θανάση Αυγερινό είναι άκρως επίκαιρα. Μπράβο στο  ΟΡΕΝ που παρέχει σε εμάς τους Έλληνες σχετικά αντικειμενική πληροφόρηση με τα όσα διαδραματίζονται στην Ουκρανία που δεν την έχουνε τα περισσότερα κανάλια ελληνικά και ξένα.  

Ο ταλαίπωρος κόσμος φίλοι μου στην Ουκρανία σκοτώνεται, ξεριζώνεται από τα σπίτια τους, χάνει τις περιουσίες τους. Αυτές τις ημέρες ξαναγράφεται η Ιστορία με μελανά χρώματα, απειλούμαστε ακόμη και με τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που θα αφανίσει όλη την Γη. Η όμορφη ζωή  δεν είναι μονο τα όμορφα έργα και τα ριάλιτι στην τηλεόραση, υπάρχουν και άμεσα τραγικά γεγονότα στον κόσμο που πρέπει να βλέπουμε για να διδαχθούμε ακόμη μια φορά πόσο κακό πράγμα είναι ο πόλεμος και πόσο πολύτιμο πράγμα είναι η ειρήνη. 

Σε αυτές τις ημέρες  γράφεται η Ιστορία με μελανά χρώματα όπως είναι η εισβολή ενός ισχυρού κράτους στα εδάφη ενός άλλου πιο αδύνατου κράτους ασχέτως από τις αιτίες όπως ειναι η αποστρατικοποίηση και η αποναζιστοποίηση που επικαλείται η Ρωσία που είναι ο ισχυρός παίκτης. Ποτέ δεν ξέρουμε φιλοι μου  τι μπορεί να συμβεί, μπορεί το ίδιο να συμβεί και στην γειτονιά μας, στην Πατρίδα με τον τρελάρα Σουλτάνο Ερντογάν που επιβουλεύεται τα ελληνικά νησιά μας και το μισό Αιγαίο. Δεν είναι μόνο οι απειλές που εκτοξεύουν  οι Τουρκαλάδες έχουνε αποδείξει πόσο αδίστακτοι είναι. Η μαρτυρική μας Κύπρος που ακόμη και τώρα το σχεδον μισό της κατέχεται από τους Τουρκαλάδες το γνωρίζει πολύ καλά.

den-3exnw.jpg

 

Επεξεργάστηκε από tasos.cz
Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Η υπόθεση αυτή την στιγμή στην Ουκρανία  είναι τραγική....κρίμα για τον απλό κόσμο που υποφέρει τόσο πολύ....  από την άλλη πάλι να βλέπεις τους δυτικούς να  διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για μιά χώρα που δεν είναι κάν στο ΝΑΤΟ ή στην Ε.Ε και να νοιάζονται τόσο πολύ Βλέπεις θίγονται τα συμφεροντά τους.Γιατί για την Κυπριακή Δημοκρατία δεν έδειξαν το ίδιο ενδιαφέρον το 1974; Πώς θα αντιδρούσε ο Αμερικάνος αν ο Ρώσος τοποθετούσε κάποιους πυραύλους στην Κούβα και σημάδευαν τις ΗΠΑ ; Προσωπική άποψη ο Ρώσος έχει δίκιο.. ας μείνει και μιά χώρα εκτός ΝΑΤΟ εκτός Ε.Ε  ...η Ελβετία δεν έπαθε και τίποτα που είναι εκτός και στό κάτω ....κάτω της γραφής το ΝΑΤΟ δεν έχει λόγω ύπαρξης ....το ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε ως αντίβαρο για το ανατολικό μπλόκ...ανατολικό μπλόκ δεν υπάρχει πιά ....έεε ας πάει στα τσακίδια και το ΝΑΤΟ που το μόνο που κάνει είναι να διαλύει κράτοι.

Σημείωση: Κύριε διαχειριστά ξέρω έχω ξεφύγει λίγο από την πολιτική του φορουμ αλλά μας έχει επηρεάσει όλους αυτά που γίνονται στην γειτονιά μας....αν η ανάρτηση μου ενοχλεί  απλά.....σβήστε την.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Δεν έχει ξεφύγει η συζήτηση πέραν των ορίων Γιάννη. Αντιθέτως στο φόρουμ μας εκφράζουμε χωρίς αντεγκλήσεις την θέση μας στο τρέχον θέμα πράγμα που κάνει το φόρουμ μας να ξεχωρίζει με διαφορά από άλλα φόρουμς. Αυτός είναι και ο λόγος που το φόρουμ μας είναι πιο ελκυστικό έναντι των άλλων φόρουμς για προσέλθουν και νέα μέλη

Επεξεργάστηκε από tasos.cz
Link to comment
Share on other sites

  • Super Συντονιστής

Τι εγινε εκει στο open τελικα, Επεσε χερι απο ψηλά και τέλος το live? Άνοιξα να δω πρν λίγο και εχει ταινία μετά απο τόσες μέρες.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Κατι εγινε. Ειχαν σημερα το  live και πριν δυο ωρες το σταματησαν και βαλαν ταινια. Τον Θαναση Αυγερινο που τραβαει κοσμο σχεδον δεν τον βαζουν, σημερα τον ειχαν για λιγο με φοντο την φωτο χωρις live.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Κάποιος τους.... μάλωσε ....:classic_biggrin:

Link to comment
Share on other sites

  • Super Συντονιστής

Μάλλον είδαν ότι τα εξάδα ειναι μεγαλύτερα από τα έσοδα και μειώνουν τα live.Αυτα τα δορυφορικά με uplink στοιχίζουν πολλες χιλιάδες ευρώ. 

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

και ομως:

Διπλασίασε τα ποσοστά του το Open

Mac-512pt.png


Η επιλογή του Open να επιμείνει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στη συνεχή ροή ενημέρωσης από τα μέτωπα των πολεμικών συγκρούσεων οδήγησε σε διπλασιασμό των ποσοστών τηλεθέασής του στους μέσους όρους της εβδομάδας, που έφτασαν στο 10,7%, ενώ η συνολική τηλεθέαση των πανελλαδικής εμβέλειας καναλιών ανέβηκε στο 72,3%.

Μεγάλη ήταν η πτώση για την ΕΡΤ, καθώς η συνολική τηλεθέαση έπεσε στο 8,3%, με την ΕΡΤ1 στο 5%, την ΕΡΤ2 στο 1,7% και την ΕΡΤ3 στο 1,6%.

Πηγή: typologies.gr, επιμέλεια:Tasos.cz

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Συντονιστής

Aπο σήμερα κανονικά πρόγραμμα το open βλέπω. Βαρέθηκαν μάλλον.! 

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Δεν βαρέθηκαν, συνεχίζουν κανονικά. Απλά βάλανε μέσα και κανονικό πρόγραμμα γιατί τους απείλησαν οι άλλοι ανταγωνιστές με μηνύσεις και κυρώσεις. Βλέπεις Δημήτρη στις σημερινές ημέρες η λέξη "κυρώσεις" έχει παγκόσμια χρησιμοποίηση και απήχηση. Για κοίτα κατά την Ρωσία μεριά, κάτι ξέρουνε σε τελευταία ανάλυση οι απλοί Ρώσοι πολίτες που τιμωρούνται με "βαριές κυρώσεις"  όπως πχ. δεν θα υπάρξουν για αυτούς πια τα  νόστιμα αμερικανικά χάμπουργκερ Macdonald. Καημένοι Ρώσοι πολίτες, πως θα ζήσουνε τώρα χωρίς τα αμερικανικά χάμπουργκερ, καταστραφήκανε Χαχαχαααα

db23340ccf2e101b5eb20f00602c74d3.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

  • Super Συντονιστής

Εριξα μια ματιά στο πρόγραμμα του.Μόνο 3 ωρες την ημέρα εχει έκτακτο. Παντως ίσως άκουσε και παράπονα και απο τους συντελεστές των εκπομπών που όλες αυτές της ημέρες ήταν χωρείς δουλειά!.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Πράγματι Δημήτρη το ΟΡΕΝ μείωσε κατά πολύ το έκτακτο. Οι λόγοι μπορεί να είναι περισσότεροι πέραν αυτού που ανέφερες. Φαίνεται ότι ο πόλεμος  θα τραβήξει σε διάρκεια και το κοινό άρχισε να κουράζεται. Μεγάλη ζημία στο ΟΡΕΝ στην κάλυψη του έκτακτου πιστεύω την έκανε το κρατικό κανάλι ERTNEWS με τις πολύ καλές καλύψεις και αναλύσεις του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας. 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...