Jump to content

Το τηλεοπτικό κανάλι RT ξανάρχισε να εκπέμπει στη Σερβία

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Το τηλεοπτικό κανάλι RT ξανάρχισε να εκπέμπει στη Σερβία

russia-toady.jpg

Το ρωσικό κανάλι RT άνοιξε ξανά στους τηλεθεατές στη Σερβία μετά το διάλειμμα δήλωσε στο Sputnik η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Telekom Srbija. Στις 2 Μαρτίου, η Ευρωπαϊκή Ένωση απαγόρευσε τη μετάδοση του σήματος και του περιεχομένου του RT και του Sputnik μετά την επιχείρηση της Ρωσίας για την αποστρατικοποίηση και αποναζιστοποίηση στην Ουκρανία. Η σερβική κρατική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Telekom Srbija επίσης ανακοίνωσε ότι  η διακοπή  της εκπομπής RT στην Σερβία προκλήθηκε λόγω της άρνησης των ξένων δορυφορικών πλατφορμών να παράσχουν το σήμα.

"Μετά τη λήψη του σήματος από το Russia Today News, το κανάλι συνεχίστηκε για τους χρήστες", δήλωσε η Telekom Srbija. Την προηγούμενη μέρα, ο Όλιβερ Ζέκιτς, επικεφαλής της ρυθμιστικής αρχής ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης στη χώρα δήλωσε στο Sputnik ότι οι σερβικές αρχές δεν απαγόρευσαν και δεν πρόκειται να απαγορεύσουν τη μετάδοση του RT και άλλων ρωσικών τηλεοπτικών καναλιών. Σύμφωνα με την αρχή οι κυρώσεις κατά των μέσων ενημέρωσης είναι υποκρισία και καταπολέμηση της διαφωνίας που αντίκεινται στην ελευθερία της γνώμης και της έκφρασης.

20172713333677.jpg

Να σημειωθεί επίσης ότι η Σερβία όχι μόνο δεν έκλεισε τον εναέριο χώρο για ρωσικές πτήσεις, αλλά αντιθέτως διπλασίασε τον αριθμό των πτήσεων της Air Serbia προς τη Μόσχα. Αυτό σημαίνει ότι οι πτήσεις από τη Ρωσία μπορούν να φτάνουν στη Σερβία και οι επιβαίνοντες μπορούν στη συνέχεια να ενταχθούν στις πτήσεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με την εφημερίδα του Βελιγραδίου Večernje Novosti, οι περισσότεροι ταξιδιώτες από την Ευρώπη προς τη Ρωσία επιλέγουν να πετούν με μεγάλες αεροπορικές εταιρείες μέσω της Μέσης Ανατολής, αλλά η τρίωρη πτήση της Air Serbia προς την Μόσχα είναι πολύ μικρότερη.

Πηγή: sputniknews.com, euractiv.com, Επιμέλεια: Tasos.cz

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Σιγά μην δεν βρούν τρόπο να ταξιδέψουν οι Ρώσσοι ο Πούτιν είναι μεγάλη ....πουτ@ν@.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Να σημειωσουμε οτι η δορυφορική εκπομπή του σέρβικου RT γίνεται από δορυφόρο στις 23,5 Ε στην συχνότητα 12402 -V-30000  3/4     DVB-S2   8PSK και ειναι κωδικοποιημένο στο σύστημα Conax Nagravision 3

 

RT SERBIA-.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...