Jump to content

Στη Γαλλία ο τελικός του Champions League – Με απόφαση της UEFA δεν θα γίνει στην Αγία Πετρούπολη

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Στη Γαλλία ο τελικός του Champions League – Με απόφαση της UEFA δεν θα γίνει στην Αγία Πετρούπολη

champions-league.thumb.jpg.7a8ab17d51454b3d3c1eb1349cf84326.jpg

Η UEFA αφαίρεσε από την Αγία Πετρούπολη τον τελικό του Champions League και τον ανέθεσε στη Γαλλία, όπου και θα διεξαχθεί στο «Σταντ ντε Φρανς».

Ο τελικός θα γίνει στο Stade de France για πρώτη φορά από το 2006, με πολλούς αξιωματούχους να επισημαίνουν ότι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ενεπλάκη χθες το απόγευμα προσωπικά σε συνομιλίες με τον επικεφαλής της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, για τη διεξαγωγή του τελικού στη Γαλλία.

Για τον Μακρόν, είπαν οι αξιωματούχοι, η μεταφορά του τελικού από τη ρωσική μεγαλούπολη ήταν προσωπικό στοίχημα μετά το τηλεφώνημα που είχε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, όπου ο Γάλλος πρόεδρος πίστευε ότι είχε εξασφαλίσει τη δέσμευση του Βλαντίμιρ Πούτιν να μην εισβάλει η Ρωσία στην Ουκρανία.www.makeleio.gr

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Οι "Δυτικοί" όπως τους αποκαλούνε οι ίδιοι Ρώσοι, κτυπάνε με τις κυρώσεις τους Ρώσους παντού, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, τώρα  ακόμη και στα αθλητικά. Πριν λίγο είπανε στην τηλεόραση ότι ακυρώνουνε και την φόρμουλα 1 από το γκραν πρι της Ρωσίας. Υποκριτική στάση  των "Δυτικων" πάντως σε όλο το μεγαλείο γιατί όταν οι Τουρκαλάδες μπήκαν στην Κύπρο που καταπατούνε ακόμη,  για να μην αναφερθώ στην διάλυση  της Λιβύης, του Ιράκ, της Συρίας, της Γιουγκοσλαβίας, του Βιετνάμ, της Χιλής κλπ από τους «Δυτικούς» ουδεμία κύρωση επιβλήθηκε στους επιδρομείς.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Για την φόρμουλα 1  διάβασε  ΕΔΩ

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Σωστός σε όλα αυτά που λες Τασούλη.....οι δυτικοί είναι για ....μπάτσες :classic_angry:....Δεν μπορώ να γράψω περισσότερα όμως  γιατί   ....δεν επιτρέπεται από τους κανόνες του  φορουμ.

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...