Jump to content

Wave Frontier T90 mit Upgrade Kit, 20 Satpositionen von 5Grad West bis 52Grad Ost!

Recommended Posts

Δημοσίευσε
15 λεπτά πριν, Ο giorgos77 έγραψε

Ναι βιοκαλ. Ναι είναι πολύ καλό. Το ξερω και αυτό.

20220226_235844.jpg

20220226_235819.jpg

Δημοσίευσε

Αυτό χρησιμοποιώ εγώ commscope. Του κάπου γράφει 2004 και κάτι άλλα στοιχεία. Δεν ξέρω και αν το βρίσκεις σήμερα. Ο αγωγός είναι τόσο χοντρός που ίσα ίσα χωράει στο lnb.

• Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

Ναι αυτή η μόνωση που εχει ειναι αντοχής, δεν χαλάει σχεδων ποτέ, ισως ειναι pet δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Αυτου του τύπου τα καλώδια μπαινουν και υπόγεια να σκεφτείς. 

Δημοσίευσε

https://www.radioelektron.gr/el/cnt400-cnt-400-andrew-helium-hnt.html

Δεν ξέρω αν είναι pet. Δεν είμαι ειδικός και δε γνωρίζω προδιαγραφές κτλ. Χωρις να είμαι ειδικός από καλώδια τολμάω να πω ότι αυτό είναι κορυφή. Κυριολεκτικά άφθαρτο. Σου λέω για 3η φορά ότι για να το κόψεις με το κοφτακι πρέπει να βαλεις όλη σου τη δύναμη. Το μαγαζί αυτο έχει καλώδια commscope. Και μόνο που κάνει 2,80 ευρο το μέτρο τα λέει όλα. Εγώ το πήρα το 2005 όχι βέβαια απ αυτό το μαγαζί.

• 6 months later...
Δημοσίευσε

Καλημέρα σε όλους Γεια, είμαι νέος στο φόρουμ. Απλώς ψάχνω να αγοράσω το κιτ αναβάθμισης θέσης δορυφόρου βίντεο 20 στο wavefrontier t90. Ξέρετε που μπορώ να το αγοράσω ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Kaliméra se ólous Geia, eímai néos sto fóroum. Aplós psáchno na agoráso to kit anaváthmisis thésis doryfórou vínteo 20 sto wavefrontier t90. Xérete pou boró na to agoráso efcharistó ek ton protéron.

Δημοσίευσε

Γεια σας, ξέρετε πού μπορώ να βρω το κιτ πολλαπλών δορυφόρων από ανοξείδωτο χάλυβα; ευχαριστώ εκ των προτέρων και αν ξέρετε πώς να συνδέσετε τους διακόπτες μεταξύ τους (s16/1pcp-w3) με ποιον διακόπτη να συνδεθώ; Ευχαριστώ και πάλι

Geia sas, xérete poú boró na vro to kit pollaplón doryfóron apó anoxeídoto chályva? efcharistó ek ton protéron kai an xérete pós na syndésete tous diakóptes metaxý tous (s16/1pcp-w3) me poion diakópti na syndethó? Efcharistó kai páli

Γεια σας, ξέρετε πού μπορώ να βρω το κιτ πολλαπλών δορυφόρων από ανοξείδωτο χάλυβα; ευχαριστώ εκ των προτέρων και αν ξέρετε πώς να συνδέσετε τους διακόπτες μεταξύ τους (s16/1pcp-w3) με ποιον διακόπτη να συνδεθώ; Ευχαριστώ και πάλι

Geia sas, xérete poú boró na vro to kit pollaplón doryfóron apó anoxeídoto chályva? efcharistó ek ton protéron kai an xérete pós na syndésete tous diakóptes metaxý tous (s16/1pcp-w3) me poion diakópti na syndethó? Efcharistó kai páli

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...