Jump to content

Κωδικός ( PIN ) για NOVA

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Ένας συγγενής μου έδωσε τον δέκτη της nova 831 με ενεργή κάρτα μέχρι τον Ιούλιο του 2020 θέλω να επαναφέρω τον δέκτη στις αρχικές ρυθμίσεις ο ίδιος δεν θυμάται ποιό είναι το PIN και έτσι απο μόνος μου δοκίμασα  διάφορους συνδυασμούς όπως : 1234 - 0000 - 9999 - 9919 - 2211 - 2412 χωρίς αποτέλεσμα. Ο δέκτης μετά από τρείς προσπάθειες κλειδώνει για ένα δεκάλεπτο και μετά ξανά από την αρχή....παιδιά έχω αγανακτήσει χρειάζομαι τα φώτα σας. Φοβάμαι μήπως ο συγγενής μου έχει αλλάξει τον κωδικό αλλά κάτι τέτοιο μου είπε ότι δεν παίζει....τι κάνω τώρα ;

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Επικοινώνησε με την NOVA ο προκάτοχος και το πρόβλημα έπαψε να υφίσταται  ο δέκτης λειτουργεί πλέον με το κλασικό PIN 1234 όλα καλά λοιπόν.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Τελος καλο ολα καλα Γιαννακη. Μπραβο που θα βλεπεις τα καναλια της nova με ενεργή κάρτα μέχρι τον Ιούλιο του 2020 :k05164:

Στον δικο μου ΑΜΙΚΟ 8900 δυστυχως μετα απο ενα χρονο λειτουργιας επαψαν να ακοιγουνε τα καναλια της Skylink. Φαινεται ο Τσεχος που μου πουλησε τον ΑΜΙΚΟ 8900 ειχε συνδρομη για ενα χρονο. Ειχα χορτασει να βλεπω ενδιαφεροντα καναλια οπως το Nat Geo, Viasat History, National Geo Wild, Spektrum και αλλα ενδιαφεροντα καναλια ολα σε HD ποιοτητα. Λυπηθηκα για τον τερματισμο της συνδρομης, μου λειπουνε πολυ τα καναλια αυτα :k0584:

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Κρίμα που δεν έχεις άλλο αυτά τα κανάλια, εδώ στο σπίτι συχνά κάνουμε θέαση τα Nat Geo,  History, National Geo Wild  είναι αξιόλογα κανάλια.

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...