Jump to content

Τι ποσό περίπου πληρώνετε για ηλεκτρικό ρεύμα?

Αξιολογήστε το θέμα


Δημητρης

Recommended Posts

  • Super Συντονιστής

Καλησπέρα σας, λοιπών πως εχει το θέμα μου.

Ειμαι σε ενοικιαζόμενη οικία και ο ιδιοκτήτης πριν ήταν στην ΔΕΗ. Οταν θέλησα να βάλω την παροχή στο ονομα μου, λόγο που είχε μερικούς ανεξόφλητους λογαριασμούς η ΔΕΗ τότε  δεν το δεχόταν. Αναγκαστικά πήγα σε ενναλακτικό και συγκεκριμένα στον ΗΡΩΝ στο πρόγραμμα ΝΧ 24/7 GOLD. Δεν είχα κανένα παράπονο μέχρι και πριν 4-5 μήνες που αρχίσαν όλα αυτά με της αυξήσεις.

Ο προηγούμενος εκκαθαριστικός λογαριασμός μου για 1505 kwh είχε χρέωση 17 ευρώ. Περιμένω τον τελευταίο που θα βγει τέλος αυτού του μηνα για να δω το ποσό.....:angry:

Ειμαι στο ΚΟΤ και εχω και σταθερές κιλοβατώρες ανα μήνα περίπου από 380-400 το πολυ. Χρέωση για 400kwh (μήνας) περίπου 10 ευρώ με τα παλιά πριν αυξήσεων, έναντι λογαριασμός του 1/5/21. Απο 9/21 μέχρι και σήμερα βλέπω σταδιακό ανέβασμα. Δηλαδή έφτασα για της ιδιες kw-h να πληρώνω 64 ευρώ και έχουμε και συνέχεια στην αύξηση σίγουρα.

 

Link to comment
Share on other sites

Εμένα εδώ στην Κύπρο που η ΑΗΚ χρησιμοποιεί αποκλειστικά το πανάκριβο και ρυπογόνο (με ψηλά πρόστιμα από την  Ε.Ε) μαζουτ, για την τελευταία διμηνία με κατανάλωση 1.243 kWh μου ήρθε λογαριασμός 334,48 ευρώ... Και σίγουρα το ποσό θα αυξηθεί κατακόρυφα στον επόμενο λογαριασμό αφού ο Χειμώνας τώρα άρχισε να δείχνει τα δόντια του.

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...