Jump to content

Επί τάπητος οι περιφερειακές άδειες στην TV


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Επί τάπητος οι περιφερειακές άδειες στην TV

16/01/2020

control-room.jpeg.cf562b3b0ff20bf3768db718f23a84df.jpeg

Παραμένει ασαφές το καθεστώς με το οποίο θα επιχειρηθεί η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών σε όλη την επικράτεια. Τα δύο στοιχεία που υπάρχουν διαθέσιμα από την κυβέρνηση (για τη χορήγηση των αδειών από το ΕΣΡ με μικρό οικονομικό αντάλλαγμα και μια μέθοδο μοριοδότησης) έχουν ανοίξει την όρεξη σε παίκτες που θέλουν να ενισχύσουν τις θέσεις στο τηλεοπτικό πεδίο αλλά και στις εταιρείες telemarketing. Σήμερα είναι προγραμματισμένη συνάντηση του υφυπουργού Επικρατείας Στέλιου Πέτσα, με τον πρόεδρο του ΕΣΡ Αθανάσιο Κουτρομάνο, επί του σχεδίου αδειοδότησης της κυβέρνησης

Όλοι γνωρίζουν πως από πολλές απόψεις οι περιφερειακοί σταθμοί είναι ο «παράδεισος του telemarketing», φέρνοντας έσοδα με πολλαπλούς τρόπους, πάνω και κάτω από το τραπέζι.

Η μόνη παρέμβαση από το ΕΣΡ ως τώρα αφορά τις περιπτώσεις που «η προβολή telemarketing αλλοιώνει τη φυσιογνωμία του σταθμού». Θεωρείται σχετικά εύκολο να υπάρξει ένα πανελλαδικό δίκτυο περιφερειακών σταθμών που θα λειτουργεί ως εναλλακτικός σταθμός εθνικής εμβέλειας και η άδειά του δεν θα κοστίζει ετησίως 3,5 εκατ. ευρώ. Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να θέσει το θέμα της μη αδειοδότησης των θεματικών σταθμών εθνικής εμβέλειας ως επακόλουθη επιλογή, μετά και τη χορήγηση των αδειών στους σταθμούς εθνικής εμβέλειας γενικής στόχευσης.

http://www.typologies.gr/epi-tapitos-oi-perifereiakes-adeies-stin-tv/

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Οργιαζουνε οι διαφημισεις στα περιφεριακα καναλια. Κοιτωντας στον δορυφορικο μου δεκτη τα περιφεριακα καναλια μεσω Ιντερνετ (FREE GREEK IPTV) μονο λιγα καναλια επαιζαν χωρις διαφημισεις , στα περισσοτερα περιφεριακα καναλια οι διαφημισεις οργιαζουνε. Ειπαμε οτι τα καναλια χρειαζονται τις διαφημισεις, οχι ομως και ετσι. Ολα εχουνε οριο, οχι αυτο το μπαχαλο με τις διαφημισεις που παρουσιαζουνε τα περισσοτερα περιφεριακα καναλια :default_akyhne_evil:

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...