Jump to content

Κανάλι για τα 75 ΧΡΟΝΙΑ ΝΒΑ ετοιμάζει η COSMOTE TV

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Κανάλι για τα 75 ΧΡΟΝΙΑ ΝΒΑ ετοιμάζει η COSMOTE TV

Γράφτηκε από: N.D

43f2b980e47b0138f5943259ce35416c_XL.thumb.jpg.d5db9e87904734cc24d5b2eb52bd2a61.jpg

75 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την πρώτη αγωνιστική σεζόν στην ιστορία του ΝΒΑ και οι άνθρωποι της COSMOTE TV, της συνδρομητικής πλατφόρμας που διαθέτει τα τηλεοπτικά δικαιώματα προβολής του NBA στην Ελλάδα, ετοιμάζουν ένα  κανάλι ειδικά αφιερωμένο σε αυτό.

Το επετειακό, pop up κανάλι “COSMOTE SPORT 75 ΧΡΟΝΙΑ ΝΒΑ” έλαβε ήδη έγκριση από το ΕΣΡ και αναμένεται να εμφανιστεί στη λίστα καναλιών της COSMOTE TV το νέο έτος.  Πιο συγκεκριμένα το “COSMOTE SPORT 75 ΧΡΟΝΙΑ ΝΒΑ” θα ξεκινήσει το απόγευμα της Δευτέρας 7.2.2022 και θα ολοκληρωθεί στις 21.2.2022 και ώρα 24:00.

θα προβάλλει περιεχόμενο που θα αφορά στο Αμερικανικό πρωτάθλημα Μπάσκετ (ΝΒΑ) και θα περιλαμβάνει αρχειακό υλικό, ιστορικές αναμετρήσεις, συνεντεύξεις και αφιερώματα σε διάσημους αθλητές της διοργάνωσης που αποτελούν πρότυπο για τη νέα γενιά, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι αγώνες θα μεταδοθούν με σχολιασμό και ακουστική περιγραφή στην ελληνική γλώσσα ενώ τα αφιερώματα θα προβληθούν είτε με ελληνικούς υποτίτλους είτε με σχολιασμό στην Ελληνική γλώσσα.

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...