Jump to content

Το παιδικό κανάλι IDJ KIDS HD στην EON

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Το παιδικό κανάλι IDJ KIDS HD στην EON

17/12/2021

IDJ-KIDS-HD-1.thumb.png.75f07589412b7a05985b8302395517b2.png

Το παιδικό κανάλι IDJ KIDS HD του United Media εγκρίθηκε από το ΕΣΡ για τη μετάδοση από την πλατφόρμα EON της Nova Broadcasting. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2-5 με  ψυχαγωγικό περιεχόμενο και περιλαμβάνει παιδικές ταινίες και σειρές, παιδικά τραγούδια και video clips

www.typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Αποκτήστε, εντελώς δωρεάν, το παιδικό τηλεκοντρόλ της EON !

1000 κομμάτια διαθέσιμα

Γράφτηκε από: N.D

0cb36e3de6dfa1861dd2d6c9ab081204_XL.thumb.jpg.33da3bc72a80e34a334b53d7babd9f94.jpg

 

Αποκτήστε, εντελώς δωρεάν, το μοναδικό παιδικό τηλεκοντρόλ της EON! Τηλεόραση μόνο για παιδιά γίνεται;  Φυσικά και γίνεται! Άσε τα παιδιά να ζήσουν την περιπέτεια της EON Kids, στην μεγαλύτερη συλλογή παιδικών καναλιών στην Ελλάδα.

Η Nova διεξάγει τον διαγωνισμό «EON Kids RCU», δίνοντας τη δυνατότητα στους 1000 πρώτους (χρονικά) υποψήφιους να κερδίσουν από ένα (1) παιδικό τηλεχειριστήριο. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα από τις 17/12/2021 και μέχρις εξαντλήσεως των δώρων.  Ο εκάστοτε υποψήφιος θα πρέπει προκειμένου να συμμετάσχει στο διαγωνισμό απλά να επισκεφθεί την ηλεκτρονική σελίδα https://nova.gr/eonkids-tvcontrol και να εισάγει το Όνομα και το Επίθετό του, το τηλέφωνό καθώς και τον Σειριακό αριθμό του ΕΟΝ αποκωδικοποιητή του. Στη συνέχεια θα πρέπει να δηλώσει, ότι συμφωνεί με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Διαγωνισμού και να υποβάλλει τη συμμετοχή του.

 Κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει το δικαίωμα μίας (1) συμμετοχής.

 Για να θεωρηθεί έγκυρη μία συμμετοχή, θα πρέπει ο εκάστοτε υποψήφιος να συμπληρώνει σωστά και υπεύθυνα τα προσωπικά του στοιχεία στα σχετικά πεδία, που του υποδεικνύονται από τη Διοργανώτρια και να παραμείνει ενεργός συνδρομητής μέχρι και την απονομή του δώρου.

 Ο πρώτοι (χρονικά) 1.000 υποψήφιοι, που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Διαγωνισμό θα κερδίσουν από ένα (1) παιδικό τηλεχειριστήριο. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής του τρόπου και χρόνου διεξαγωγής του Διαγωνισμού, για τον οποία θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι με νεότερη ανακοίνωση με κάθε πρόσφορο μέσο.

Τα ονόματα των τυχερών του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν από τα ιδιόκτητα μέσα της εταιρείας.

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...