Jump to content

Η άνοδος της COSMOTE TV, το ελληνικό ποδόσφαιρο και η Premier League

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Η άνοδος της COSMOTE TV, το ελληνικό ποδόσφαιρο και η Premier League

Γράφτηκε από: N.D

d80d389967d99ccb8b7ad313665124cd_XL.thumb.jpg.fe67458376b1cf32a5f22c23ebfa8ba0.jpg

 

Το γ’ τρίμηνο του έτους η COSMOTE TV προσέθεσε στη συνδρομητική της βάση 21.000 νέους συνδρομητές και όπως πληροφορούμαστε, αυξητικά κινήθηκε και ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος έως τώρα.  

Πείθει, αν λάβουμε υπόψη τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, το μείγμα προγράμματος που προσφέρει αυτή την περίοδο, η COSMOTE TV. Η απώλεια ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου δε φαίνεται μέχρι στιγμής να της στοιχίζει σημαντικά σε επίπεδο συνδρομητών, ενώ η απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων, οκτώ ομάδων της Superleague έχει δημιουργήσει μία σημαντική εισροή νέων πελατών στην πλατφόρμα της. Το γ’ τρίμηνο του έτους η COSMOTE TV προσέθεσε στη συνδρομητική της βάση 21.000 νέους συνδρομητές και όπως πληροφορούμαστε, αυξητικά κινήθηκε και ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος έως τώρα.  

Η είσοδος της COSMOTE TV στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συμπληρώνεται και με την απόκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος για 12η χρονιά, ενώ ιδιαίτερα σημαντική για την σημερινή πορεία της πλατφόρμας εκτιμούμε πως ήταν και η επιτυχής ανανέωση για ακόμη τρεις σεζόν, του UEFA Champions και Europa/ Conference League με τη συμμετοχή ελληνικών συλλόγων.

Ωστόσο, μένει να δούμε πως συνδρομητική πλατφόρμα σχεδιάζει να διαχειριστεί από τον ερχόμενο Αύγουστο, τη σημαντική απώλεια ενός ακόμη – του πιο σημαντικού όμως- ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, της Premier League. Θα «βουτήξει» άραγε πιο βαθιά στο ελληνικό πρωτάθλημα; Θα ενισχύσει κάποια άλλη κατηγορία προγράμματος ή θα τηρήσει στάση αναμονής για να εκτιμήσει τις εξελίξεις; Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να εκτιμηθεί και ο αντίκτυπος που θα έχει η απώλεια της Premier League στη συνδρομητική της βάση.

Το μόνο σίγουρό είναι πως το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου από τις 6 Αυγούστου 2022 και για τις επόμενες έξι σεζόν, μετακομίζει στη Nova. Όπως είναι φυσικό, η Nova θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει στο κοινό, το σημαντικό αυτό αθλητικό της απόκτημα, με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο, προκειμένου να προσελκύσει στην πλατφόρμα της νέους συνδρομητές.

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...