Jump to content

Άλμα ανάπτυξης για την COSMOTE TV λόγω της Superleague

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

12/11/2021

Άλμα ανάπτυξης για την COSMOTE TV λόγω της Superleague

21.000 νέοι συνδρομητές στο γ' τρίμηνο του 2021

Γράφτηκε από: Ν. Δρικάκης

3dc81f0e7ab27cccfc8ad63c13125ad9_XL.thumb.jpg.944c2c51427d3b5cb59b35bdb2f54805.jpg

Αποδοτική αποδεικνύεται η επένδυση της COSMOTE TV για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Μια σημαντική μετακίνηση συνδρομητών παρατηρήθηκε το τρίτο τρίμηνο του έτους, στην COSMOTE TV. Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος ΟΤΕ, στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021, ο συνολικός αριθμός των συνδρομητών τηλεόρασης άγγιξε τις 600 χιλιάδες, αυξημένος κατά 6,6% σε ετήσια βάση.

Μόνο στο γ’ τρίμηνο του 2021, η COSMOTE TV κατέγραψε 21 χιλιάδες νέες συνδέσεις, ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό για την εποχή, αριθμό. Η αυξητική τάση της πλατφόρμας, είχε καταγραφεί από το ρεπορτάζ του digitaltvinfo.gr αρκετούς μήνες πριν.

Η εισροή νέων συνδρομητών που επέλεξαν την τηλεοπτική πρόταση της  COSMOTE TV, αποδίδεται κυρίως στις συμφωνίες που εξασφάλισε με οκτώ από τις δεκατέσσερις ελληνικές ομάδες της Superleague, για την αποκλειστική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων τους. Είναι ενδιαφέρον να εντοπίσουμε – όταν δημοσιευθούν τα οικονομικά στοιχεία και των άλλων τηλεοπτικών παρόχων- από ποιο κομμάτι της συνδρομητικής αγοράς προήλθαν αυτοί οι 21.000 συνδρομητές. Μέσα σε αυτούς υπάρχει σίγουρα ένα ποσοστό νεοεισελθόντων, αλλά εκτιμούμε ότι στην πλειοψηφία τους πρόκειται για φιλάθλους ομάδων που βρίσκονταν το προηγούμενο διάστημα σε άλλη συνδρομητική πλατφόρμα. H COSMOTE TV εμπλούτισε επίσης το αθλητικό της περιεχόμενο με τα δικαιώματα μετάδοσης του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Lega Serie A. 

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...