Jump to content

Επιλογές Nova 24 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Επιλογές Nova 24 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου

889681f35c2778fedd0f05f663298775_XL.thumb.jpg.438c90505ab38a553762ba26d7ce8dfd.jpg

Κυριακή 24 Οκτωβρίου Novacinema1 στις 22:00. «ZACK SNYDER`S JUSTICE LEAGUE» πρεμιέρα. Αποφασισμένος να μην αφήσει τη θυσία του Σούπερμαν να πάει χαμένη, ο Μπρους Γουέιν επιστρατεύει μια ομάδα υπερηρώων για να προστατέψει τον κόσμο από μια επική καταστροφή.( Περιπέτεια Επιστημονικής Φαντασίας, Μπεν Αφλεκ)

Οι επιλογές μας είναι οι εξής:

Κυριακή 24 Οκτωβρίου Novacinema1 στις 22:00

«ZACK SNYDER`S JUSTICE LEAGUE» πρεμιέρα
Αποφασισμένος να μην αφήσει τη θυσία του Σούπερμαν να πάει χαμένη, ο Μπρους Γουέιν επιστρατεύει μια ομάδα υπερηρώων για να προστατέψει τον κόσμο από μια επική καταστροφή.( Περιπέτεια Επιστημονικής Φαντασίας, Μπεν Αφλεκ)

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου Novasports1 στις 22:00

«Ισπανικό πρωτάθλημα Χετάφε-Θέλτα» (Ζ)
Η Χετάφε φιλοξενεί τη Θέλτα στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου  Novacinema1 στις 22:00

«TOGETHER TOGETHER» Πρεμιέρα
Ενας άνδρας γύρω στα 40 αποφασίζει να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, σε μία συμφωνία που θα τους αναγκάσει να αναθεωρήσουν τις αντιλήψεις τους  περί δεσμών, ορίων και αγάπης. (Κωμωδία, Πάτι Χάρισον, Εντ Χελμς)
 

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου Novasports Prime στις 21:00

«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Αναντολού Εφές» (Ζ)
Δύο ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ (29/10, 21:00 Novasports Prime), η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη διεκδικεί την εντός έδρας νίκη απέναντι στην Αναντολού Εφές.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου Novasports Prime στις 21:00

«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε» (Ζ)
Η δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της φετινής σεζόν ολοκληρώνεται για τους «ερυθρόλευκους» με τον αγώνα απέναντι στην ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς στο ΣΕΦ.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου Novacinema2 στις 22:00

«ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ»
Στη μεταπολεμική Γερμανία, ένας άντρας ανακαλύπτει ότι η γυναίκα με την οποία είχε σχέση πριν χρόνια είναι κατηγορούμενη σε μια δίκη για εγκλήματα πολέμου. Η ταινία απέσπασε Οσκαρ και Χρυσή Σφαίρα. (Κέιτ Γουίνσλετ, Ρέιφ Φάινς)

 

Σάββατο 30 Οκτωβρίου Novasports Prime στις 19:30

«Ελληνικό πρωτάθλημα ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης» (Ζ)
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του θέλουν τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο φιλοξενούν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Κυριακή 24 Οκτωβρίου Novasports Prime

«Ισπανικό πρωτάθλημα Μπαρτσελόνα-Ρεάλ» στις 17:15 (Ζ)
«Ελληνικό πρωτάθλημα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ» στις 20:30 (Ζ)
Μία από τις πιο hot Κυριακές του Novasports Prime είναι εδώ! Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έρχονται αντιμέτωποι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 20:30, ενώ νωρίτερα στις 17:15 η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο «Clasico» της σεζόν! Πριν και μετά το τέλος των αγώνων η εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» μεταφέρει το κλίμα από τη Βαρκελώνη, όπου βρίσκεται ο Νίκος Τζουάννης και το Φάληρο!

Τρίτη 26 Οκτωβρίου Novasports2 στις 20:00

«Προκριματικά παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών Ελλάδα-Σλοβενία»
Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών με προπονητή τον Γιώργο Κυριαζή υποδέχεται τη Σλοβενία στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι στον ίδιο όμιλο με τη Γαλλία, το Καζακστάν, τη Σλοβενία, την Εσθονία και την Ουαλία. H ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο προκρίνεται απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ η δεύτερη θα συμμετάσχει σε Play Off Round.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου Novasports2 στις 21:45

«Αγγλικό Λιγκ Καπ Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι» (Ζ)
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα διεκδικεί το εισιτήριο για τους «8» απέναντι στη Γουέστ Χαμ, η οποία απέκλεισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου Novacinema1 στις 22:00

«WANDER DARKLY» Πρεμιέρα
Υστερα από ένα φοβερό ατύχημα, ένα νέο ζευγάρι περνά σε μια σουρεαλιστική κατάσταση ύπαρξης και σε ένα ταξίδι που θα τους βοηθήσει να διαχειριστούν το αβέβαιο μέλλον τους. (Κοινωνική ταινία , Σιένα Μίλερ, Ντιέγκο Λούνα)

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου Novasports2 στις 22:00

«Γαλλικό πρωτάθλημα Παρί Σεν Ζερμέν-Λιλ» (Ζ)
Οι Παριζιάνοι φιλοξενούν την περυσινή πρωταθλήτρια Λιλ στον αγώνα με τον οποίο ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής.

Σάββατο 30 Οκτωβρίου Novacinema1 στις 22:00

«CUT THROAT CITY» Πρεμιέρα
Μετά τον τυφώνα Κατρίνα, τέσσερις παιδικοί φίλοι επιστρέφουν στην κατεστραμμένη γειτονιά τους. Απελπισμένοι και χωρίς άλλη επιλογή, στρέφονται σε έναν γκάνγκστερ για να καταφέρουν να ζήσουν. (Αστυνομική ταινία δράσης, Ιθαν Χοκ, Σαμίκ Μουρ)

Κυριακή 31 Οκτωβρίου Novacinema1 στις 22:00

«CRISIS»Πρεμιέρα
Τρεις διαφορετικοί άνθρωποι παλεύουν με τους προσωπικούς τους δαίμονες καθώς έρχονται αντιμέτωποι με τις ολέθριες συνέπειες της μεγάλης κρίσης των οπιοειδών, που σαρώνει τις ΗΠΑ από τα τέλη του ’90. (Κοινωνική ταινία ,Γκάρι Ολντμαν, Αρμι Χάμερ)

Τρίτη 2 Νοεμβρίου Novacinema1 στις 22:00

«MY SALINGER YEAR»Πρεμιέρα
Νέα Υόρκη, δεκαετία του ’90. Μετά τις σπουδές της, η νεαρή Τζοάνα κυνηγά το όνειρό της να γίνει συγγραφέας και προσλαμβάνεται ως βοηθός της ατζέντισσας του διάσημου Τζ. Ντ. Σάλιντζερ. (Κομεντί, Σιγκούρνι Γουίβερ, Μάργκαρετ Κουόλι)

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...