Jump to content

άθλια εικόνα της TV SAMSUNG

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Σε μια από τις τρεις TV Samsung  που έχω χάλασε η καλή εικόνα που είχε. Τα χρώματα γίνανε απαράδεκτα και ένα θολό λευκό πέπλο κάλυψε την οθόνη πάνω από την εικόνα. Όσο και αν προσπάθησα στις ρυθμίσεις να αλλάξω την άθλια εικόνα της TV δεν κατόρθωσα τίποτα, η  εικόνα παραμένει να είναι απαράδεκτη. Ποιο άραγε πρόβλημα έχει η TV?

Link to comment
Share on other sites

  • Super Συντονιστής

Ανέβασε μια φώτο από την tv με το προβλημα να το δούμε γράψε και το μοντέλο αν και υποπτεύομαι την αιτία.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

H τηλεοραση ειναι SAMSUNG LE32R87BD βλεπε πληρη ετικέτα στην φωτο 1. Η αθλια εικονα της TV φαινεται στις φωτο 2,3,4,5

IMG_20191224_024305[1]-.jpg

IMG_20191224_025057-.jpg

IMG_20191224_025244-.jpgIMG_20191224_030024-.jpgIMG_20191224_025313-.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Ο WebMaster είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για το πρόβλημα σου να κάνεις ότι σου πεί ....αλλοιώς πέτα το κονσερβοκούτι  και πάρε άλλη που είναι τώρα και σε προσιτή τιμή.:classic_biggrin::classic_biggrin:

Link to comment
Share on other sites

  • Super Συντονιστής

Συνηθισμένο πρόβλημα στης samsung. Το πρόβλημα οφείλεται σε καμένο chip στην πλακέτα T-Con. Εδω το αλλάζω με 20-30 ευρώ περίπου, το chip εχει αγορά κάπου 1 ευρώ. Την πας σε ηλεκτρονικό και του λες να σου αλλάξει το chip η αλλάζεις πλακέτα από ebay.Το chip το εχω σημειώσει στην εικόνα. 

 

 

 

tcon2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος
  • Μέλος

Η μήπως αυτή. https://www.ebay.de/itm/201755203342

a1ec212f48be3ec5.thumb.jpg.2501aaeb5d4e1bcc7cd86ac57ae889f8.jpg

Με 25 Ευρώπουλα   επισκευάζεις την τηλεόραση σου  Τασούλη.

Επεξεργάστηκε από ioanis
Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Αυτήν εδώ TV  Samsung την αγόρασα με 25 ευρω. Κοιτώντας στις αγγελίες πώλησης των ελαττωματικών TV  Samsung βρήκα ότι κάποιοι εξυπνάκιες πουλάνε τις ελαττωματικές τηλεοράσεις Samsung για ανταλλακτικά πιο ακριβά από ότι μεταχειρισμένες TV  Samsung που δουλεύουνε. Οπότε για την ώρα η ελαττωματική TV  Samsung πάει στο υπόγειο και μελλοντικά θα αγοράσω άλλη μεταχειρισμένη LCD ή LED TV από 32 ίντσες και πάνω με κόστος 25 έως 50 ευρω.

Link to comment
Share on other sites

  • Super Συντονιστής

Μακριά απο μεταχειρισμένες tv. Την αγόρασες 25 και τι κατάφερες? ποιο πολλά στοιχίζει η επισκευή της. Σε μια μεταχειρισμένη tv δεν ξέρεις την χρονολογία της, δεν ξέρεις πόσες ωρες δούλευε καθημερινός, δεν ξέρεις πόσες ωρες συνολικά εχει δουλέψει.(Εσύ) καθώς ένας τεχνικός μπορεί να δει και της ωρες λειτουργίας. Θελω να πω το εξης.

Τα ηλεκτρονικά έχουν ένα οριο ζωής είτε σε χρονια είτε σε ωρες. Αν αναφερόμαστε σε tv στα 5 χρονια και μετά ειναι σίγουρο οτι θα παρουσιάσει βλάβη σε κάτι, είτε σε led είτε σε πλακέτα.Και αναφέρομαι σε μάρκες γνώστες καλές και όχι τύπου turbo-x F&U κ.τ.λ.π. Αρα αγοράζοντας μια tv εσυ πχ 4 χρονών μοντέλο κάνεις μια τρύπα στο νερό. Αυτο λόγο που σήμερα στην κίνα παράγουν όλες οι εταιρίες σχεδων της tv τους για μείωση του κόστους.

Αν όμως πάμε πίσω μερικά χρονια, πχ στο μαγαζί εχω μια lcd LG χωρείς καν ψηφιακο δέκτη από το 06 περιπου που άνοιξε το μαγαζί. Καθημερινά για 4-5 ωρες δουλεύει σχεδων 14 χρόνια τώρα χωρείς να εχει χαλάσει ποτέ! Αλλά αυτά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. 

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Η φθηνή λύση τελικά βγαίνει...ακριβή.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Ολες οι τηλεορασεις που εχω αγορασει καινουργιες πριν χρονια στην Τσεχια και στην Ελλαδα ολες δουλευουνε ακομη. Πρωτη απο ολες ειναι μια 32αρα LCD NO NAME ME ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ TΙΟYNEΡ που την αγορασα απο το ΜΑΚΡΟ. Οι αλλες ειναι 37αρα LCD LG FULL HD/DVBT, 42αρα LED LG FULL HD/DVBT2 H.264, 42αρα SAMSUNG 3D FULL HD/DVBT, 24αρα LCD TECHNIKA/DVBT, 22αρα LCD  SENCOR FULL HD ME DVD/DVBT.  Απο τις μεταχειρισμενες που αγορασα η 37αρα LG FULL HD/DVBT δουλευει ακομη, η 32αρα LCD SAMSUNG HD READY που χαλασε την επισκευασα μονος μου, βρηκα  ψυχρη κολληση στο τροφοδοτικο της, η αλλη μεταχειρισμενη 32αρα LED HITACHI FULL HD με το που την επεστρεψα απο το εξοχικο στο σπιτι αρχισε ξανα να δουλευει,  ενω μονο μια μεταχειρισμενη 32αρα LCD SAMSUNG που την αγορασα προσφατα χαλασε η εικονα της και την παρατησα. Αντι να την επισκευασω αγορασα σημερα απο το τσεχικο ebay με 40ευρω για το εξοχικο μια 32αρα LCD SAMSUNG HD READY και οσο με βγαλει. Μου αρεσουνε οι Samsung γιατι εχουνε υπεροχη εικονα με ζωηρα χρωματα.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Ξεχασα να αναφέρω και την μεταχειρισμένη 32άρα SAMSUNG HD READY που εχω στον 2ο όροφο στο εξοχικό που δουλεύει ακόμα και που την αγορασα με 35 ευρω. Οπότε άν πάθουνε κατι οι TV SAMSUNG που εχω θα χρησιμοποιησω τα ανταλλακτικα της μιας για την άλλη.Προτιμώτερο έτσι παρα να δωσω τα δεκαπλάσια για καινουργια TV η οποια συμφωνα με τα λεγομενα σου Δημήτρη θα μου βγαλει μετα απο πενταετια σιγουρα βλαβη.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Αν μετράω καλά έχεις 8 τηλεοράσεις βρε θηρίο;:k05164:

Και εγώ έχω προτίμηση στις Samsung γιατί είναι πραγματικά ...καλά εργαλεία.

Επεξεργάστηκε από ioanis
Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Πραγματι οι TV Samsung εχουνε την πιο υπεροχη εικονα :k05164:

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...