Jump to content

Κινητικότητα από την Cosmote TV


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Κινητικότητα από την Cosmote TV

10/12/2018

 

Ο φορέας συνδρομητικής τηλεόρασης εμπλουτίζει την over the top υπηρεσία COSMOTE TV GO, προσφέροντας το νέο πακέτο COSMOTE TV GO Sports Daily Pass, που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλα τα κανάλια COSMOTE SPORT για μία ολόκληρη ημέρα και να παρακολουθήσουν το αθλητικό περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει μέσα από το smartphone, το tablet ή το laptop, από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής. Παράλληλα, στην ίδια υπηρεσία προστίθενται δύο νέα, θεματικά πακέτα, το COSMOTE TV GO Kids και το COSMOTE TV GO Greek Channels, τα οποία ενεργοποιούνται μόνο συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πακέτα της υπηρεσίας.

Από προχθες, Σάββατο, βρίσκεται στον αέρα και το χριστουγεννιάτικο κινηματογραφικό κανάλι Cosmote Cinema Christmas HD, με πάνω από 90 ταινίες, μεταξύ των οποίων δημοφιλή blockbusters, εορταστικές ταινίες και animation, από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood, όπως τα Walt Disney Studios, η 20th Century FOX, η NBC/Universal, Paramount κ.ά.

Πηγή Τυπολογίες

COSMOTETV_GO_SportsDailyPass_Visual-.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Μέλος

Να με θυμηθείτε ότι θα έρθει η στιγμη που η συνδρομητική τηλεόραση μεσω διαδικτύου (IPTV) θα επισκιάσει και θα ξεπεράσει την δορυφορική συνδρομητική τηλεόραση. 

Κάποτε  η ελευθερία ερχότανε απο τους ουρανούς, τωρα η ελευθερία έρχεται απο το Διαδίκτυο.

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...