Jump to content

Η RAI αναβαθμίζει την ΟΤΤ πλατφόρμα RaiPlay

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Η RAI αναβαθμίζει την ΟΤΤ πλατφόρμα RaiPlay

7fff933706efaeaa2256318d38cf17b4_XL.thumb.jpg.232a1f6745f09c3b94c381b412148cda.jpg

Ο ιταλικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός RAI επανεκκίνησε την πλατφόρμα ροής βίντεο RaiPlay για να ανταγωνιστεί πιο αποτελεσματικά παίκτες OTT όπως το Netflix, το Sky Go και το Mediaset Play.

Η νέα υπηρεσία RaiPlay διαθέτει μία σύγχρονη διεπαφή χρήστη, νέες λειτουργίες και βελτιωμένες προσφορές περιεχομένου - τόσο live όσο και on-demand. Η βιβλιοθήκη του RaiPlay θα επεκταθεί με αποκλειστικές διεθνείς αγορές, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ, αρχειακά προγράμματα, αθλήματα και κινούμενα σχέδια.

Η RAI έχει συνάψει σύμβαση με τον προμηθευτή υπηρεσιών CDN, Akamai, ο οποίος χρησιμοποιείται επίσης από ανταγωνιστικούς ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς όπως η Sky Italia και η Mediaset, για τη διευκόλυνση της διανομής περιεχομένου πολυμέσων και την παροχή στους τηλεθεατές μιας ποιοτικής εμπειρίας streaming video με ελάχιστη καθυστέρηση,

Το RaiPlay, που ξεκίνησε το 2016 για να αντικαταστήσει το Rai.tv, έχει τώρα 12,5 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, ενώ η αντίστοιχη εφαρμογή έχει ληφθεί 12,4 εκατομμύρια φορές. Την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2019, οι χρήστες παρακολούθησαν 488 εκατομμύρια βίντεο, ή 75 τοις εκατό περισσότερα από έτος σε έτος, για συνολικά 200 εκατομμύρια ώρες προβολής.

Το 36% των προσπελάσεων στο RaiPlay ήταν από υπολογιστές, 33% από smartphones και μόνο 10% από έξυπνες τηλεοράσεις, παρόλο που η τελευταία αυτή μέθοδος προβολής έχει σημειώσει και τη μεγαλύτερη ανάπτυξη, +93% σε ετήσια βάση.

Αναδημοσίευση από : Digitaltvinfo.gr
 

advanced-television.com

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...