Jump to content

Italy - Greece

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

39f8cfe6fd69a9074e2ead952ddd8051_XL.thumb.jpg.978e5eb4d24d467dac5cae49890701c2.jpg

Προκριματικός αγώνας(  12- 10 -  2019   Σάββατο) για τον θεσμό UEFA Euro 2020 ανάμεσα στην Ιταλία και την Ελλάδα στις 20.45  ώρα κεντρικής Ευρώπης θα μεταδοθεί ζωντανά και ελεύθερα από το κανάλι OPEN TV καθώς και από την Cosmote Sport 2 HD.

Επιμέλεια : ioanis

 

Επεξεργάστηκε από ioanis
Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

ΙΤΑΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ OPEN ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 21:45

 

8800cad2b034ce3db17adf55542891e5_XL.thumb.jpg.50fad5a221532a61cc414b0ba148bfa0.jpg

KAΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Το παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας στη Ρώμη με αντίπαλο την πανίσχυρη Ιταλία, για την προκριματική φάση του Euro 2020, θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΟPEN το Σάββατο στις 21:45 σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου!
Μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του Σεπτεμβρίου, ο Τζον Φαν’τ Σιπ αποφάσισε να αρχίσει από τώρα το χτίσιμο της ομάδας που θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022 αλλά η νέα γενιά των Ελλήνων διεθνών θα έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στα ακριβοπληρωμένα αστέρια των ομάδων της Serie A.

Το pre game show του ΟPEN θα αρχίσει στις 21:00: Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης θα φιλοξενήσουν στο στούντιο της εκπομπής τον προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκο Παπαδόπουλο. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις με το «Ολύμπικο» της Ρώμης, απ’ όπου ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Γρηγόρης Ατρείδης, θα μας ενημερώσουν για τις συνθέσεις των ομάδων και θα μιλήσουν ζωντανά με ένα πρόσωπο από το επιτελείο της Εθνικής ομάδας. Επίσης, θα προβληθούν αποκλειστικές δηλώσεις των δύο προπονητών και ποδοσφαιριστών της Ελλάδας και της Ιταλίας στην κάμερα του OPEN.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού o συντονισμός μεταφέρεται ξανά στο στούντιο του OPEN για το σχόλιο του Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ με συνεχείς συνδέσεις με το γήπεδο οι απεσταλμένοι του καναλιού θα μας μεταφέρουν το κλίμα από τα αποδυτήρια και όλοι οι πρωταγωνιστές του αγώνα θα μιλήσουν ζωντανά για να σχολιάσουν το παιχνίδι και το αποτέλεσμα. Στο τέλος της βραδιάς θα προβληθούν highlights από το παιχνίδι της Ελλάδας και τα άλλα ματς του ομίλου, καθώς και όλα τα γκολ από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας για τα European Qualifiers.

ITAΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ OPEN ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21.45

#ΟPENTV

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Είπα μήπως αυτή την φορά γλυτώσουμε την ξεφτίλα αλλά οι 11 παικταράδες μας εξακολουθούν να παίζουν όπως η ομάδα του κάτω  μαχαλά και να απογοητεύουν τους Έλληνες......κρίμα  :angry:.

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...