Jump to content

Κατάργηση όλων των φόρων ζητούν οι καναλάρχες της Περιφέρειας!


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Κατάργηση όλων των φόρων ζητούν οι καναλάρχες της Περιφέρειας!

13/09/2019

unnamed-file.jpeg.8fdc865a61c68bb8c3b7bf2d38b6c3af.jpeg

Την πλήρη κατάργηση του Ειδικού Φόρου Τηλεόρασης 5%, της εισφοράς 2% υπέρ του ΕΔΟΕΑΠ και άλλων επιβαρύνσεων απαιτεί η Ένωση ιδιοκτητών ενημερωτικών καναλιών από τη νέα κυβέρνηση της ΝΔ. Σε υπόμνημα της Ένωσης προς τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα χαρακτηρίζονται «άδικες» και «εξοντωτικές» για τη λειτουργία τους οι υποχρεώσεις των περιφερειακών καναλιών.

 

Με αιτιολόγηση ότι τα περιφερειακά κανάλια έχουν καίριο ρόλο στην ενημέρωση της περιφέρειας, που αναγνωριζόταν προεκλογικά, η ΕΕΤΕΠ ζητά την ουσιαστική κατάργηση όλων των φόρων και των επιβαρύνσεων προς όφελός της, όπως το ποσοστό ενίσχυσης ελληνικού σινεμά, το ποσοστό για τους τυφλούς κ.λπ. Σχετικά με την τηλεοπτική αδειοδότηση αναφέρει πως εκκρεμεί η υπουργική απόφαση για το κόστος απόκτησης των αδειών, ζητώντας να γίνει διάλογος πριν από την έκδοσή της από τα συναρμόδια υπουργεία. Επιπλέον, σημειώνει πως τα ενοίκια στην Digea είναι εξοντωτικά, καθώς πληρώνουν από 1.350 ως και 8.600 ευρώ τον μήνα!

Επίσης, η Ένωση ζητά να ενταχθούν τα περιφερειακά κανάλια στα μέτρα στήριξης του περιφερειακού Τύπου και στα προγράμματα ενίσχυσης του ΕΣΠΑ.

http://www.typologies.gr/katargisi-olon-ton-foron-zitoyn-oi-kanalarches-tis-perifereias/

 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...