Jump to content

Η Vodafone συνεργάζεται με τη Nagra για την ασφάλεια της Vodafone TV


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Η Vodafone συνεργάζεται με τη Nagra για την ασφάλεια της Vodafone TV

3dc574fdf84f9675d1cdcd7eb7462705_XL.thumb.jpg.44582225051a206a1ea1bef9cc7784c3.jpg

Η NAGRA, εταιρεία μέλος του Kudelski Group και κορυφαίος ανεξάρτητος προμηθευτής προστασίας περιεχομένου και τηλεοπτικών λύσεων για πολλαπλές οθόνες, ανακοίνωσε ότι η Vodafone έχει αναπτύξει την cloud-based και cloud-operated Πλατφόρμα Υπηρεσιών Ασφαλείας, NAGRA cloud.SSP για την προστασία των υπηρεσιών της Vodafone TV (VTV) σε μεγάλο αριθμό παρόχων τηλεοπτικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Ρουμανία. Ο client και ο player του NAGRA Connect συμπληρώνουν την end-to-end λύση, για να επιτρέψουν την ολοκληρωμένη ασφάλεια για τη VTV σε αποκωδικοποιητές, προγράμματα περιήγησης ιστού, ανοικτές συσκευές και συνδεδεμένες τηλεοράσεις.

Την πλατφόρμα ασφαλείας θα διαχειρίζεται κεντρικά η Vodafone. Ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις των στούντιο του Hollywood και κατόχων αθλητικών δικαιωμάτων για βελτιωμένη προστασία περιεχομένου και μπορεί να παραδοθεί μέσω δημόσιου, ιδιωτικού ή υβριδικού cloud.

Digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...