Jump to content

Finland - Greece

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

507268721_.jpg.0a14c724970b5cbae59e37cbc384dd1e.jpg

 Προκριματικός αγώνας  αύριο (5 - 9 - 2019)   για το Euro 2020    μεταξύ  Φινλανδίας - Ελλάδας στις 20.45 ώρα κεντρικής Ευρώπης θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cosmote Sport 2 HD. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει και κάποιο Feed στον Hellas Sat για όσους δεν είναι συνδομητές της   Cosmote.Βλέπε εδώ .    Εδώ θα πρέπει να τονίσω ότι τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας θα έπρεπε να μεταδίδονται ελεύθερα έτσι ώστε να τα βλέπουν όλοι οι Έλληνες και όχι απο συνδρομητικό κανάλι........τι να πεί κανείς.

Επεξεργάστηκε από ioanis
Διόρθωση.
Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

 

Φινλανδία VS Ελλάδα: η «μάχη» της Εθνικής στον όμιλο των UEFA European Qualifiers αποκλειστικά στην COSMOTE TV

39f8cfe6fd69a9074e2ead952ddd8051_XL.thumb.jpg.d4d9e5a0332b5c6eeefe72d90a0d0345.jpg

Τα UEFA European Qualifiers βρίσκονται στη φάση των ομίλων και στα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά και τα 24 παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η καθοριστική αναμέτρηση της Ελλάδας.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που κάνει νέο ξεκίνημα με τον Τζον Φαν' τ Σιπ στον πάγκο της, την Πέμπτη 5/9 θα ταξιδέψει στο Τάμπερε για ένα ματς απέναντι στη Φινλανδία, το οποίο θα κρίνει το μέλλον της στον όμιλο της διοργάνωσης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στο COSMOTE SPORT 2HD, μαζί με την «κάλυψη» της δημοσιογραφικής ομάδας των καναλιών COSMOTE SPORT, που περιλαμβάνει διπλή αποστολή και Pre - Post εκπομπές.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, η εκπομπή "European Qualifiers Show" με τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο θα αναλύσει όλα τα δεδομένα του ομίλου της Εθνικής και θα παρουσιάσει τον νέο προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος (20.30, COSMOTE SPORT 2HD).

Επίσης, θα γίνει αναδρομή στους 4 προηγούμενους αγώνες της Εθνικής και θα προβληθεί η αποκλειστική συνέντευξη του άσου της Χοφενχάιμ, Κώστα Σταφυλίδη. Σε απευθείας σύνδεση με το Τάμπερε οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV, Σωτήρης Κωσταβάρας και Ανδρέας Σερεβέτας θα αναλύσουν τις ενδεκάδες των δύο ομάδων και θα αναφέρουν όλα τα τελευταία νέα της Εθνικής ομάδας.

Digitaltvinfo

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

39f8cfe6fd69a9074e2ead952ddd8051_XL.thumb.jpg.978e5eb4d24d467dac5cae49890701c2.jpg

Φινλανδία-Ελλάδα στο Open

04/09/2019

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας στην προκριματική φάση του Euro 2020 θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΟPEN αύριο Πέμπτη στις 21:45 σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου! Με νίκη στη Φινλανδία, στο ντεμπούτο του Ολλανδού Τζον Φαν τ’Σιπ, η Ελλάδα «διαγράφει» την εκτός προγράμματος ήττα από την Αρμενία και ξαναμπαίνει δυνατά στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα χρειάζεται μία σειρά από «θαύματα» στις τελευταίες 5 αγωνιστικές των European Qualifiers για να αναρριχηθεί σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

 

Το pre game show του Open “Στον δρόμο για το Euro 2020” θα αρχίσει στις 21:00. Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης θα φιλοξενήσουν στο στούντιο της εκπομπής τον προπονητή του Ατρόμητου, Γιάννη Αναστασίου, που με τις ολλανδικές ποδοσφαιρικές επιρροές του θα προσπαθήσει να αποκρυπτογραφήσει τις σκέψεις του νέου ομοσπονδιακού προπονητή της Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις με το γήπεδο του Τάμπερε, απ’όπου ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο δεύτερος απεσταλμένος του Open, Γρηγόρης Ατρείδης, θα μας ενημερώσουν για τις συνθέσεις των ομάδων και θα μιλήσουν ζωντανά με ένα πρόσωπο από το επιτελείο της Εθνικής ομάδας. Επίσης, θα προβληθούν αποκλειστικές δηλώσεις των δύο προπονητών και ποδοσφαιριστών της Ελλάδας και της Φινλανδίας στην κάμερα του OPEN.

 

Μετά το τέλος του παιχνιδιού o συντονισμός μεταφέρεται ξανά στο στούντιο του OPEN για το σχόλιο του Γιάννη Αναστασίου, ενώ με συνεχείς συνδέσεις με το γήπεδο οι απεσταλμένοι του καναλιού θα μας μεταφέρουν το κλίμα από τα αποδυτήρια και όλοι οι πρωταγωνιστές του αγώνα θα μιλήσουν ζωντανά για να σχολιάσουν το παιχνίδι και το αποτέλεσμα. Στο τέλος της βραδιάς θα προβληθούν highlights από το παιχνίδι της Ελλάδας και τα άλλα ματς του ομίλου, καθώς και όλα τα γκολ από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας για τα European Qualifiers.

Πηγή Tυπολογίες

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Πέστε μου τώρα εσείς ότι αυτό που είδαμε εχθές το βράδυ ήταν παιχνίδι από όμάδα που θέλει να λέγεται Εθνική Ελλάδος....ρεζίλι  ...ρεντίκωλο γίναμε πάλι.

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...