Jump to content

Οι ARD και ZDF συνδέουν τις υπήρεσίες catch-up

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Οι ARD και ZDF συνδέουν τις υπήρεσίες catch-up

Γράφτηκε από: Σ.Χ.

4874d9e4b509581a37ee4e403ccdd529_XL.thumb.jpg.f89601853df1a8286581de74ff1c6eee.jpg

Οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί ARD και ZDF της Γερμανίας θέλουν να συνδέσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους σε ένα κοινό περιβάλλον streaming, για να διευκολύνουν τους χρήστες να βρουν το περιεχόμενο που αναζητούν.

Το περιεχόμενο της ARD θα εμφανίζεται επίσης στην αναζήτηση στο ZDFmediathek - και το αντίστροφο, όπως ανακοίνωσαν οι γενικοί διευθυντές των δύο ραδιοτηλεοπτικών φορέων σε κοινή συνέντευξη τύπου. Ταυτόχρονα, τόνισαν ότι οι δύο παρεχόμενες υπηρεσίες θα παραμείνουν νομικά ανεξάρτητες και δεν θα συγχωνευτούν.

Οι ARD και ZDF έχουν μαζί έναν κατάλογο με περισσότερες από 250.000 ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλο περιεχόμενο. Οι υπηρεσίες catch-up πρόκειται να γίνουν πύλες εισόδου στον κοινό περιβάλλον ροής. Οι διεπαφές χρήστη των ίδιων των ραδιοτηλεοπτικών υπηρεσιών θα παραμείνουν σε ισχύ και, όπως και πριν, θα εξυπηρετούν τους χρήστες που παρακολουθούν τα γραμμικά κανάλια και εισέρχονται στην περιοχή catch-up μέσω HbbTV.

Στο δίκτυο ροής, μια λειτουργία μετα-αναζήτησης θα καλύπτει και τις δύο υπηρεσίες. Επιπλέον, και οι δύο παρεχόμενες υπηρεσίες θα προσφέρουν στο μέλλον ένα κοινό σύστημα εξατομίκευσης και προτάσεων. Θα υπάρχει επομένως ένας λογαριασμός χρήστη και για τις δύο πλατφόρμες στο μέλλον. Προτεινόμενο και εξατομικευμένο περιεχόμενο μπορεί να αναπαραχθεί όπου κι αν βρίσκεται ο χρήστης. Τα βίντεο της ARD θα είναι διαθέσιμα στο ZDFmediathek και το περιεχόμενο της ZDF στην ARD.

Το κοινό δίκτυο ροής πρόκειται να δημιουργηθεί σταδιακά τα επόμενα χρόνια - και θα είναι ανοιχτό και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες.

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...