Jump to content

Αθλητικός ΑΝΤ1 με Euro και Mundial και συνδρομητική πλατφόρμα!

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Αθλητικός ΑΝΤ1 με Euro και Mundial και συνδρομητική πλατφόρμα!

30/05/2021

euro2020-1.thumb.jpg.ef9c40eedd6ff61e310d884b87b02ffb.jpg

Κρίσιμο  τεστ για τον ΑΝΤ1 η μετάδοση των αγώνων του  Euro 2020  τον Ιούνιο. Ο ΑΝΤ1 θέλει να κάνει δυναμική είσοδο στα δικαιώματα των αθλητικών διοργανώσεων κατορθώνοντας να κερδίσει τα δικαιώματα του Mundial 2022, το οποίο ήταν συνυφασμένο με την ΕΡΤ. Το Euro είναι ένα δύσκολο εγχείρημα και για τον λόγο αυτό οι παραγωγές των αθλητικών εκπομπών θα γίνουν σε συνεργασία με τη Nova που έχει προσωπικό και τεχνογνωσία, ακόμη, στον τομέα αυτό. Οι αγώνες θα μεταδοθούν από τον ΑΝΤ1 και το δεύτερο κανάλι του ομίλου Μακεδονία TV, το οποίο ίσως στη συνέχεια αλλάξει και όνομα. 

Το πιο μεγάλο και δύσκολο στοίχημα είναι οι 64 αγώνες του Mundial το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2022, όταν θα υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός με reality στην ελεύθερη τηλεόραση. Ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ θα αξιοποιήσει και πάλι τον ΑΝΤ1 , το Μακεδονία TV, και τη νέα πλατφόρμα ΑΝΤ1+, η οποία θα είναι έτοιμη από τον Σεπτέμβριο. Οι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν, δηλώνει ο ΑΝΤ1. Το κόστος για τα δικαιώματα βεβαία ανεβαίνει, καθώς μόνο τα δικαιώματα του Mundial είναι στα περίπου στα 12 εκατ. ευρώ και εκείνα του  Euro στα 7 εκατ. ευρώ.

Typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...