Jump to content

Επιλογές Nova 16 - 25 Μαΐου

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Επιλογές Nova 16 - 25 Μαΐου

999616a84d9b327e382708f840fffb84_XL.thumb.jpg.edbbdea15680b9867d0a6c009a8488e0.jpg

 

Οι επιλογές μας είναι οι εξής: Κυριακή 16 Μαΐου Novasports2HD στις 19:30. «Ελληνικό πρωτάθλημα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός» (Z). Το ντέρμπι των «αιωνίων» στη Λεωφόρο ξεχωρίζει στο φινάλε του πρωταθλήματος με τη νίκη να είναι, όπως πάντα, το ζητούμενο! Η Λεπτό προς Λεπτό εξέλιξη των ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Άρης καθώς...

Οι επιλογές μας είναι οι εξής:

Κυριακή 16 Μαΐου Novasports2HD στις 19:30

«Ελληνικό πρωτάθλημα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός» (Z)

Το ντέρμπι των «αιωνίων» στη Λεωφόρο ξεχωρίζει στο φινάλε του πρωταθλήματος με τη νίκη να είναι, όπως πάντα, το ζητούμενο! Η Λεπτό προς Λεπτό εξέλιξη των ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Άρης καθώς και του ματς ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης θα προβληθεί στο Novasports1HD. 

Κυριακή 16 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00

«Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ» Πρεμιέρα

Στοκχόλμη, 1973. Ενας ένοπλος Αμερικανός εισβάλλει σε υποκατάστημα τραπέζης και κρατά ομήρους τους υπαλλήλους. Από την εξέλιξη της ληστείας θα προκύψει ο ψυχολογικός όρος 'το σύνδρομο της Στοκχόλμης'. (Αληθινή ιστορία ,Ιθαν Χοκ, Νούμι Ραπάς)

Δευτέρα 17 Μαΐου Novacinema2HD στις 22:00

«Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ»

Τα πάνω κάτω έρχονται στη ζωή ενός επιτυχημένου, εμμονοληπτικού συγγραφέα, όταν η γυναίκα του αποφασίζει να αλλάξει το καθημερινό του πρόγραμμα, απλώς γυρίζοντας το ρολόι δέκα λεπτά πίσω... (Ρομαντική κομεντί,Ράιαν Ρέινολντς, Εμιλι Μόρτιμερ)

Τρίτη 18 Μαΐου Novasports1HD στις 20:45

«Τουρκικό κύπελλο Μπεσίκτας-Αντάλιασπορ» (Ζ)

Η Μπεσίκτας είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου απέναντι στην Αντάλιασπορ, αλλά σ’ έναν νοκ άουτ αγώνα όλα είναι πιθανά!

Τετάρτη 19 Μαΐου Novasports1HD στις 22:15

«Γαλλικό κύπελλο» (Ζ)

Το Coupe de France φτάνει στο τέλος του και οι φιναλίστ θέλουν να παρουσιάσουν το καλύτερο αγωνιστικό τους πρόσωπο για να πανηγυρίσουν την κατάκτησή του.

Πέμπτη 20 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00

«THE CLIMB»Πρεμιέρα

Ο Μάικ κι ο Κάιλ είναι οι καλύτεροι φίλοι, ώσπου ένα δυσάρεστο γεγονός τούς κάνει να χωριστούν. Ομως το παρελθόν τους είναι μεγάλο και το μέλλον επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις... (Κομεντί, Κάιλ Μάρβιν, Μάικλ Αντζελο Κοβίνο)

Παρασκευή 21 Μαΐου National Geographic στις 21:00

«Συλλήψεις στο αεροδρόμιο JFK 2» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)

Εκατομμύρια άνθρωποι εισέρχονται στις ΗΠΑ από τα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης, του Μαϊάμι και της Ατλάντα. Ανάμεσα στην ασταμάτητη ροή ανθρώπων εκτυλίσσεται μια διαρκής διακίνηση παράνομων αγαθών και άλλων δραστηριοτήτων. Άνδρες και γυναίκες της Υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας βρίσκονται σε μόνιμη εγρήγορση, για να προστατεύσουν τα σύνορα της χώρας.

Σάββατο 22 Μαΐου Novasports2HD στις 19:30

«EFL Championship Play Off Ανόδου Επαναληπτικός αγώνας Σουόνσι-Μπάρνσλεϊ» (Ζ)

Τόσο οι παίκτες της Σουόνσι όσο και της Μπάρνσλεϊ θα δώσουν μάχη στο γήπεδο ώστε να φέρουν το αποτέλεσμα που θα στείλει την ομάδα τους στον τελικό, όπου θα διεκδικήσει το τελευταίο εισιτήριο για την άνοδο στην Premier League!

Κυριακή 23 Μαΐου Novasports2HD στις 19:30

«Βελγικό πρωτάθλημα Κλαμπ Μπριζ-Γκενκ» (Z)

Η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την Γκενκ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Play Off. Το θέαμα αναμένεται συναρπαστικό καθώς και οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα και στοχεύουν στη νίκη!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τρίτη 18 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00

«Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ» Πρεμιέρα

Οταν το λογοτεχνικό έργο της γίνεται ανέλπιστα δημοφιλές, μια Αμερικανίδα συγγραφέας που χρησιμοποιεί ψευδώνυμο καταφεύγει σε μια αδόκιμη λύση για να διατηρήσει την ανωνυμία της... (Αληθινή ιστορία ,Λόρα Ντερν, Κρίστεν Στιούαρτ)

Τετάρτη 19 Μαΐου FOX LIFE στις 21:00

«Rebel» (Πρεμιέρα νέας σειράς)

Εμπνευσμένη από τη ζωή της Εριν Μπρόκοβιτς σήμερα, η Άνι «Ρέμπελ» Μπέλο είναι μια δικηγόρος εργατικού δικαίου, χωρίς πτυχίο νομικής. Πρόκειται για μια αστεία, ακατάστατη, έξυπνη, ατρόμητη γυναίκα που νοιάζεται υπερβολικά για αυτά για τα οποία αγωνίζεται και για τους ανθρώπους που αγαπάει.

Σάββατο 22 Μαΐου MTV στις 11:30

«My life on MTV» (Πρεμιέρα νέας σειράς)

Τέσσερις δεκαετίες έχουν περάσει από τη στιγμή που η επανάσταση στη μουσική άρχισε να καταγράφεται στην τηλεόραση. Σαράντα χρόνια! Χιλιάδες αξέχαστες στιγμές. Τώρα, το MTV προσκαλεί το κοινό σε ένα νοσταλγικό ταξίδι, χρησιμοποιώντας υλικό από τα αρχεία του ανά τον κόσμο, για να ξαναζήσει τις σημαντικότερες στιγμές του MTV με τους πιο αξέχαστους καλλιτέχνες από το 1981 μέχρι το 2020.

Σάββατο 22 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00

« THE KID DETECTIVE» Πρεμιέρα

Εχοντας γνωρίσει τη δόξα ως ντετέκτιβ όταν ήταν παιδί, ένας 31χρονος συνεχίζει να ασχολείται με ασήμαντες υποθέσεις. Ωσπου μια αφελής κοπέλα τού αναθέτει την πρώτη του σημαντική υπόθεση... (Κομεντί μυστηρίου,Ανταμ Μπρόντι, Σόφι Νελίς)

Κυριακή 23 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00

«Agatha Christie: Ordeal by innocence» Πρεμιέρα

Μία πλούσια φιλάνθρωπος δολοφονείται κι ο υιοθετημένος γιος της, ο Τζακ, συλλαμβάνεται για τον φόνο. Μήνες αργότερα, ένας μυστηριώδης επιστήμονας υποστηρίζει πως γνωρίζει το άλλοθι που θα τον αθωώσει... (Αστυνομική ταινία μυστηρίου ,Μπιλ Νάι, Μάθιου Γκουντ)

Τρίτη 25 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00

«WORDS ON BATHROOM WALLS » Πρεμιέρα

Ενας έφηβος κρατά κρυφή την ψυχική του αρρώστια. Οταν γνωρίζει ένα κορίτσι, βρίσκει την έμπνευση και τη δύναμη να ανοίξει την καρδιά του και να μην αφήσει την αρρώστια του να τον προσδιορίζει. (Ρομαντική ταινία ,Τσάρλι Πλάμερ, Αντι Γκαρσία)

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...