Jump to content

Copa America

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

b92f94bf7f426781385d506151b27ac3_XL.thumb.jpg.cef7c3292c72668594749a9c62af54f2.jpg

Group  A  : Venezuela -  Peru απόψε  στις 21.00 ώρα κεντρικής Ευρώπης  ζωντανά απο την EPT Sport  / HD και απο το Σερβικό κανάλι  Arena Sport 1.

Group A   : Brazil - Bolivia Peru απόψε  στις 02.30 ώρα κεντρικής Ευρώπης  ζωντανά απο την EPT Sport  / HD και απο το Σερβικό κανάλι  Arena Sport

1.

Επιμέλεια : ioanis

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Η Κολομβία θριάμβευσε με 2-0 επί της Αργεντινής στο Σαλβαδόρ και έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο Copa America της Βραζιλίας.

Οι Μαρτίνες στο 70’ και Ζαπάτα στο 85’ «σφράγισαν» τη νίκη των «καφετέρος».
Η «αλμπισελέστε» ξεκίνησε δυνατά, πίεσε στην εστία του Οσπίνα και δημιούργησε κάποιες φάσεις με τον Αγουέρο, χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητική. Μετά το πρώτο 20λεπτο, οι παίκτες του Κάρλος Κεϊρόζ άρχισαν να πιέζουν την εστία του Αρμάνι και απείλησαν με τις προσπάθειες του Μαρτίνες και τον Φαλκάο στο 40’, ενώ δεν τους δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Χάμες, μέσω του VAR.

Στην επανάληψη, η κεφαλιά του Παρέδες στο 47’ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι των Κολομβιανών κα ο Οσπίνα επενέβη σωτηρία στις σημαντικές φάσεις των Αργεντινών και ιδιαίτερα στη διπλή ευκαιρία στο 55΄ με τους Αγουέρο και Μέσι. Έτσι, στην κόντρα ο Μαρτίνες με ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία του Αρμάνι έκανε το 1-0 στο 70’. Οι προσπάθειες των Αργεντινών κατέληγαν πάνω στον Οσπίνα και στο 85’ ένας υπέροχος συνδυασμός έφερε σχεδόν τετ α τετ τον Ζαπάτα που «σκότωσε» τον Αρμάνι και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Group  B

Paraguay - Qatar απόψε στις 21.00 ώρα Κεντρικής Ευρώπης ζωντανά απο το κανάλι στη ΕΡΤ Sport/ HD και από το Σερβικό κανάλι  Arena Sport 1.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

 Groub  A    

Bolivia - Peru απόψε στις 23.30 ώρα Κεντρικής Ευρώπης ζωντανά απο το Σερβικό κανάλι Arena Sport 1 /HD.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Group  A

Brazil - Venezuela ζωντανά στίς 02.30 ώρα Κεντρικής Ευρώπης

Group  B

Colombia - Qatar ζωντανά στίς 23.30 ώρα Κεντρικής ευρώπης

 Η μετάδοση γίνεται απο την ERT  Sport / HD  και απο το Σερβικό κανάλι Arena Sport 1 / HD.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Group A  Round 2

 Cuba-  Martinigue στις 02.05 ώρα κεντρικής Ευρώπης και ελεύθερη μετάδοση απο το κανάλι Free Sports UK στις 28,2 μοίρες ανατολικά.

Group b  Round 2

Argentina -- Paraguay στις 02.30 ώρα κεντρικής Ευρώπης και ζωντανή μετάδοση απο τα κανάλια ERT Sport/ HD   και   Arena Sport /HD Serbia.

Groub A  Round 2

Mexiko - Canada στις 02.35 ζωντανά και ελεύθερα απο το κανάλι Free Sport UK στις 28,2 μοίρες ανατολικά.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

 Group A     Round 3

Peru - Brazil στις 21.00 ώρα Κεντρικής Ευρώπης  ζωντανά απο τα κανάλια : ERT Sport /HD και Arena Sport 1 Serbien.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

copa-america2019.thumb.jpg.4eac8ca4a9943a03f3c04262f3f5a37b.jpg

Αγκάλιασαν την πρόκριση και παίζουν για την πρώτη θέση

22/06/2019

 

Πέφτει σήμερα η αυλαία του πρώτου ομίλου του Copa America. Στις 22:00 θα ξεκινήσουν και τα 2 παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, Περού-Βραζιλία και Βολιβία-Βενεζουέλα.

Στην κορυφή του ομίλου «συγκατοικούν» με 4 βαθμούς η Βραζιλία και το Περού. Ακολουθεί η Βενεζουέλα με 2 βαθμούς και ουραγός, χωρίς πόντο, είναι η Βολιβία. Στα προημιτελικά προκρίνονται εκτός από τις 2 πρώτες ομάδες των ομίλων και οι 2 από τις 3 καλύτερες δεύτερες.

Το Περού και η Βραζιλία έχουν αγκαλιάσει την πρόκριση και στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Σάο Πάολο θα κριθεί η πρώτη θέση στον όμιλο.

Η σελεσάο έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων και θα τερματίσει πάνω από το Περού και με την ισοπαλία. Προέρχεται από το 0-0 με τη Βενεζουέλα, ενώ στην πρεμιέρα του ομίλου κέρδισε με 3-0 τη Βολιβία. Το Περού ξεκίνησε με τη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Βενεζουέλα και επικράτησε στο δεύτερο παιχνίδι με 3-1 της Βολιβίας.

 

Η Βραζιλία δεν έχει δεχτεί γκολ στο Copa America. Θα προσπαθήσει να κρατήσει και σήμερα ανέπαφη την εστία της, πετυχαίνοντας νίκη με «καθαρό» σκορ.

Πηγή  Τυπολογίες

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

chile-uruguay_2019_6_25.thumb.jpg.2ba8cbfff7c753a8b019a4c7853ce8ef.jpg

«Κλείδωσαν» την πρόκριση και διαλέγουν αντίπαλο

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα Χιλή-Ουρουγουάη

Οι όμιλοι του Copa America ολοκληρώνονται με τους αγώνες του τρίτου ομίλου. Στις 2:00 τα ξημερώματα της Τρίτης θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής Χιλή-Ουρουγουάη και Ισημερινός-Ιαπωνία.

Ένα εισιτήριο απομένει για να συμπληρωθεί το παζλ της οχτάδας. Θα το κερδίσει η νικήτρια του αγώνα του Ισημερινού με την Ιαπωνία, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα το πάρει η Παραγουάη, ως μία από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων.

Η Χιλή και η Ουρουγουάη έχουν «κλειδώσει» την πρόκριση και διαλέγουν αντίπαλο. Η νικήτρια του ομίλου θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά το Περού. Η ομάδα που θα πάρει τη δεύτερη θέση θα έχει θεωρητικά πιο δύσκολο έργο, αφού θα βρει στο δρόμο της την Κολομβία.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα Χιλή-Ουρουγουάη.

Η κάτοχος του τίτλου Χιλή προηγείται στον όμιλο με 6 βαθμούς και παίρνει την πρώτη θέση, με δύο αποτελέσματα, τη νίκη ή την ισοπαλία. Η Ουρουγουάη θέλει μόνο τη νίκη για να την περάσει στη βαθμολογία και να τερματίσει στην πρώτη θέση.

Πηγή : Makeleio

 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...