Jump to content

Δ. Μιχαλάκης - COSMOTE TV : νέα Android πλατφόρμα, binge watching, νέες παραγωγές

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

2746aed5b4d0552cceb1dbdf2249b79a_XL.thumb.jpg.f45e5710b3b0367407eba95c0acc3dfc.jpg

Δ. Μιχαλάκης - COSMOTE TV : νέα Android πλατφόρμα, binge watching, νέες παραγωγές

 

Αρκετές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες έδωσε ο Executive Director της COSMOTE TV κος Δημήτρης Μιχαλάκης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για την πρεμιέρα της πρώτης σειράς μυθοπλασίας «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές».

Ο επικεφαλής της COSMOTE TV δήλωσε:

«Ετοιμάζουμε και θα διατεθεί από Σεπτέμβρη η νέα πλατφόρμα της COSMOTE TV, η οποία θα είναι σε android περιβάλλον και θα προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία παρακολούθησης. Η νέα πλατφόρμα θα αλλάξει εντελώς το περιβάλλον που θα πλοηγείται ο συνδρομητής, θα είναι πιο “έξυπνη” και θα μπορεί να προτείνει βάσει του προφίλ του χρήστη τα κατάλληλα προγράμματα, δίνοντας την επιλογή στον κόσμο να κάνει απροβλημάτιστα ό,τι θέλει σε επίπεδο επιλογής περιεχομένου».

Όσον αφορά το αν μετά το «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» θα ακολουθήσουν και άλλες, νέες παραγωγές, αποκάλυψε πως εξετάζονται αρκετές, πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Παράλληλα, πραγματοποιούνται και εσωτερικές παραγωγές περιεχομένου χρησιμοποιώντας τις εγκαταστάσεις και υποδομές στα νέα studio της COSMOTE TV.

Ανέφερε ακόμη πως από εδώ και πέρα όλες οι σειρές της COSMOTE TV θα βγαίνουν με τη λογική του binge watching, προσφέροντας δηλαδή όλα τα επεισόδια μαζί. Για τις σειρές που η πλατφόρμα προμηθεύεται από τρίτους παρόχους περιεχομένου θα ζητούνται τα δικαιώματα για binge watching και όπου αυτά είναι διαθέσιμα, θα προσφέρονται αυτόματα στην δωρεάν υπηρεσία COSMOTE TV PLUS στην κατηγορία Box Sets. Με τον τρόπο αυτό οι συνδρομητές που διαθέτουν το full ή cinema πακέτο θα έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο, όποτε αυτοί θελήσουν, αρκεί φυσικά να έχουν συνδέσει τον αποκωδικοποιητή τους στο internet.

Δήλωσε ακόμη πως η COSMOTE TV μπήκε στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης, όταν αυτή αποτελούνταν από λίγα νοικοκυριά και σταδιακά τη διεύρυνε. Επτά χρόνια μετά, αυτή η αγορά υπολογίζεται σε 1.100.000 πελάτες περίπου, με την COSMOTE TV να αριθμεί σήμερα 545.000 νοικοκυριά που παρακολουθούν το πρόγραμμά της.

«Αυτό έγινε γιατί βασιστήκαμε αρχικά στο premium αθλητικό περιεχόμενο, το οποίο διέθετε αποκλειστικά η πλατφόρμα μας. Στη συνέχεια ενισχύσαμε το κινηματογραφικό μας κομμάτι και τώρα έχουμε φτάσει στην πρώτη μας παραγωγή μυθοπλασίας. Στο κομμάτι της παραγωγής περιεχομένου όμως η αρχή είχε γίνει τρία χρόνια πριν. Αναφέρομαι στο κανάλι COSMOTE HISTORY, το οποίο ήταν ένα όραμα του προέδρου μας, κου Μ. Τσαμάζ και το οποίο μας έβαλε σοβαρά στην παραγωγή περιεχομένου. Έχουμε ήδη κάνει έως σήμερα 55 παραγωγές ντοκιμαντέρ και το COSMOTE HISTORY είναι το Nο1 κανάλι σε θέαση στην κατηγορία του»

Ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε στον τρόπο που οδηγήθηκε στην συνεργασία με τον σκηνοθέτη, Σωτήρη Τσαφούλια, για την παραγωγή της σειράς «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές»

« Έχοντας κάνει όλα αυτά που ανέφερα πριν και έχοντας περάσει κάποιες “παιδικές ασθένειες” αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Ψάχνοντας με τους συνεργάτες μου, ποιο θα είναι αυτό, όσον αφορά στη μυθοπλασία δυσκολευτήκαμε αρκετά. Είδαμε όμως κάποια στιγμή την ταινία «Έτερος Εγώ» στο YouTube και μετά η πρώτη κίνηση που κάναμε ήταν να πάρουμε κάποιους τηλέφωνο για να μπορέσουμε να βρούμε τον δημιουργό της, Σωτήρη Τσαφούλια. Βρεθήκαμε πέρυσι το καλοκαίρι και καταλάβαμε ότι είχαμε τις ίδιες επιδιώξεις, όσον αφορά στη δημιουργία μυθοπλασίας στη χώρα μας. Οπότε αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε το πρώτο μας τολμηρό βήμα. Ελπίζουμε αυτό που θα δείτε να σας ικανοποιήσει, όπως ικανοποίησε και εμάς»

Η αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές», σε σενάριο/σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 16 Ιουνίου. Και τα 8 επεισόδια του κύκλου, θα είναι διαθέσιμα on demand & δωρεάν, στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Από την Δευτέρα 8/7 έως και τις 15/7, τα επεισόδια της σειράς θα προβάλλονται κάθε βράδυ στις 23.00, στο COSMOTE CINEMA 4HD.

Πηγή : Digitaltvinfo

 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...