Jump to content

Η νέα εποχή της Nova μετά της αποχώρηση ALPHA – Star


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

 

Η νέα εποχή της Nova μετά της αποχώρηση ALPHA – Star

Τρέχουν και δεν φτάνουν στη συνδρομητική τηλεόραση

Νέα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο θέτει η αποχώρηση του ALPHA και του Star από το τηλεοπτικό μπουκέτο της Nova. Όπως αναφέρει «Secret» των Παραπολιτικών στις τάξεις της συνδρομητικής τηλεόρασης επικρατεί μεγάλη δυσαρέσκεια.

Μάλιστα όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα οι άνθρωποι της Nova έχουν καταφύγει στην κυβέρνηση ζητώντας της να παρέμβει. Στη συνδρομητική επικρατεί πανικός καθώς φοβούνται ότι τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και άλλα κανάλια ελεύθερης λήψης.

Η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ, ενώ στο παρελθόν είχε έναν τοπικό σταθμό ανά περιοχή, πλέον δημιουργεί μεγαλύτερες πιέσεις.

Η Cosmote TV πληρώνει και μονοπωλεί την αγορά προβολής ελεύθερης λήψης σταθμών μέσω ψηφιακών πλατφορμών. Μάλιστα τον Φλεβάρη ο ALPHA είχε στείλει εξώδικο στη Nova να σταματήσει να προβάλλει το πρόγραμμά του λόγω άρνησης πληρωμής του οικονομικού ανταλλάγματος.

Με τη Nova όπως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο. Το 2013 τόσο ο ANT1 όσο και το Mega είχαν κόψει τη Nova ζητώντας να πληρώσει όσα και η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ.

Πηγή :DAILYMEDIA

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • Μέλος

Προβλέπω οτι θα φύγουνε και άλλα καναλια απο την ΝΟΒΑ που ίσως παέι τελικα για φούντο. Όμως δεν θα ηθελα να συμβει κατι τετοιο γιατι τοτε θα μεινει μονοπωλειακά  μονο η COSMOTE.  Εχει αποδειχτει στην πραξη οπου υπαρχει μονοπωλιο υπαρχει καταστροφη και ασχημες ημερες, οχι μονο για τους συνδρομητες αλλα για τους καταναλωτές γενικώτερα.

ΜΟΝΟΠΟΠΩΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΦΕΡΝΟΥΝΕ 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...