Jump to content

Δωρεάν τουριστική προβολή από την ΕRT World


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Δωρεάν τουριστική προβολή από την ΕRT World

26/03/2021

ertworld_background.thumb.png.e457d4de3839007f43b0a9d8c9d9777e.png

 

Τα διαφημιστικά σποτάκια από έξι περιφέρειες της χώρας και τον Δήμο Αθηναίων, που δημιουργήθηκαν για την προσέλκυση τουριστών, θα μεταδοθούν δωρεάν από το δορυφορικό πρόγραμμα της ERT World σε όλο τον κόσμο καθώς και από τις διαδικτυακές πλατφόρμες της ΕΡΤ…

Οι τέσσερις περιφέρειες που έδωσαν προς προβολή τα διαφημιστικά βίντεο προβολής του τόπου τους είναι της Κρήτης, της Κεντρικής Μακεδονίας, της Αττικής και του Νοτίου Αιγαίου καθώς και ο Δήμος Αθηναίων και το Film Office της Αθήνας, το οποίο προβάλλει τις επενδυτικές δυνατότητες για διεθνείς κινηματογραφικές ή τηλεοπτικές παραγωγές. Στην ERT World παραχωρήθηκε προς ελεύθερη μετάδοση το ντοκιμαντέρ «Μικρά Μαθήματα για έναν Μεγάλο Κόσμο», 54 επεισοδίων, διάρκειας 60 λεπτών το καθένα, με τη Μαρία Ευθυμίου, καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τέλος, το πρόγραμμα της ERT World εντάσσεται σε μία ακόμη συνδρομητική πλατφόρμα που απευθύνεται στον Απόδημο Ελληνισμό της Αυστραλίας. Πρόκειται για την πλατφόρμα MySat, με την οποία η ΕΡΤ θα υπογράψει τη σχετική σύμβαση.

Typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...