Jump to content

Europa League: Με «οδηγό» τον περσινό άθλο κόντρα στην Αρσεναλ ο Ολυμπιακός (22:00)

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Europa League: Με «οδηγό» τον περσινό άθλο κόντρα στην Αρσεναλ ο Ολυμπιακός (22:00)

olympiacos_panigiriko.thumb.jpg.f9763911c77dee14628f4b5d33d7ee1b.jpg

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει το βράδυ (22:00, CosmoteSport1HD) στις ευρωπαϊκές «μάχες» του, περιμένοντας στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Αρσεναλ, στο πρώτο παιχνίδι τους για τους «16» του Europa League.

Ένα ματς που φέρνει μνήμες από πολλές σπουδαίες νίκες των «ερυθρόλευκων» επί των Λονδρέζων, με αποκορύφωμα τον περσινό «άθλο» του στην ίδια διοργάνωση, αλλά ένα γύρο πιο πριν (στους «32») και το σπουδαίο διπλό στο «Emirates» με 2-1 στην παράταση, που του χάρισε μία απ’ τις μεγαλύτερες προκρίσεις της Ιστορίας του Ολυμπιακού στα Κύπελλα Ευρώπης.

Χωρίς Σεμέδο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί «πληγωμένος», ειδικά στα μετόπισθεν όπου θα απουσιάσει ο τραυματίας Ρούμπεν Σεμέδο (θα μείνει εκτός για ενάμισι μήνα), ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την παρουσία του Ουσεϊνού Μπα στην ενδεκάδα.

Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων», που έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο παιχνίδι με τη Λαμία την περασμένη Κυριακή (07/03) με έντονες ενοχλήσεις στη μέση, ξεπέρασε ως ένα βαθμό το πρόβλημά του κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, παίζοντας δίπλα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα «τσεκάρει» την κατάσταση του Αφρικανού στόπερ και το πρωί της Πέμπτης (11/03), ευελπιστώντας πως θα τον έχει κανονικά στη διάθεσή του, ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνει ένεση. Σε αντίθεη περίπτωση θα αλλάξουν άρδην τα πλάνα του τόσο στη «δομή» της ενδεκάδας του Ολυμπιακού, όσο και στο σύστημα.

Πώς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός

Με τον Μπα παρόντα, οι Πειραιώτες αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3: Ο Σα θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, οι Λαλά, Ρέαμπτσιουκ θα πάρουν θέση στα άκρα της άμυνας και ο Μπα θα συνθέσουν μαζί με τον Παπασταθόπουλο το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ η τριάδα θα αποτελείται από τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, ενώ μπροστά ο Φορτούνης με τον Μπρούμα θα έχουν υποστηρικτικό ρόλο στον Ελ Αραμπί, ξεκινώντας από τα άκρα και συγκλίνοντας προς τα μέσα.

Αν δεν παίξει ο Μπα, τότε ο Μαρτίνς θα χρειαστεί να «γυρίσει» στο κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας τον Εμβιλά, αλλάζοντας το σύστημα σε 4-2-3-1, με τους Μπουχαλάκη-Καμαρά δίδυμο στον άξονα, τον Φορτούνη «δεκάρι» πίσω απ’ τον Ελ Αραμπί και τον Βαλμπουενά στο αριστερό άκρο.

Την 21μελή αποστολή του Ολυμπιακού για τον πρώτο αγώνα με την Άρσεναλ συγκροτούν οι: Οι Σα, Καραργύρης, Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Ντράγκερ, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Μασούρας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γερμανός Ντάνιελ Σίμπερτ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιάν Σέιντελ, Ράφαελ Φόλτιν και 4ο τον Κρίστιαν Ντίνγκερτ. Ο διαιτητής στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μάρκο Φριτζ και AVAR ο Σάσα Στάγκεμαν.

Makeleio.gr

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Δυστυχώς ο Ολυμπιακός δεν τα πήγε εψές  βράδυ καθόλου καλά και θα είναι πολύ δύσκολα γ.αυτόν το επόμενο μάτσ. Τον αγώνα τον είδα από το Σερβικό κανάλι Arena Sport 1 που είναι πολύ πιθανό  να δείξει και τον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί στις 18-3-2021 και ώρα 18 : 55 κεντρικής Ευρώπης.

Arsenal v Olympiacos

ST: 18:55

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Europa League: Για το απόλυτο θαύμα στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρσεναλ (19:55)

olympiacos.thumb.jpg.8dbb7aecd2e7dfc8c41f4afec70bb5bc.jpg

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα μικρό θαύμα πέρυσι, αφήνοντας εκτός συνέχειας στην Ευρώπη την Αρσεναλ.

Ένα μεγαλύτερο θαύμα καλείται να κάνει σήμερα (19:55, Cosmotesport 2), καθώς το εις βάρος του 1-3 από το πρώτο ματς για την φάση των «16» στο Europa League δεν του αφήνει πολλά περιθώρια ελπίδας.

Και σε αυτό συμβάλει το γεγονός ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πάει με σημαντικές απουσίες στην αναμέτρηση. Ο Πορτογάλος τεχνικός ταξίδεψε στο Λονδίνο χωρίς τους τραυματίες Αβραάμ, Σεμέδο, Βαλμπουενά και Χασάν. Αντίθετα, στην αποστολή τέθηκαν τόσο ο Μπα όσο και ο Βρουσάι. Για τον Ολυμπιακό το «κλειδί» για να ελπίζει σε αυτό το θαύμα, θα είναι ένα γρήγορο γκολ, καθώς χρειάζεται τουλάχιστον τρία για να ελπίζει σε πρόκριση στα προημιτελικά.

Παρά το δύσκολο έργο του πάντως, ο Μαρτίνς εξακολουθεί να πιστεύει στους παίκτες του για να κάνουν την ανατροπή.

«Ξέρουμε ότι έχουμε μειονέκτημα, αλλά στο ποδόσφαιρο γίνονται όλα. Πάμε με θετική σκέψη παρά το γεγονός ότι ξέρουμε η Άρσεναλ έχει το προβάδισμα. Ξέρουμε ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας. Να σας θυμίσω ότι πέρσι είχαμε δεχτεί ένα γκολ. Κανείς δεν το πίστευε. Εμείς το πιστέψαμε και τα καταφέραμε. Φέτος τα πράγματα είναι δύσκολα, πρέπει να πετύχουμε τρία γκολ. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και το πιστεύουμε» ανέφερε χθες ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

Από την πλευρά της Αρσεναλ, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σάκα.
Το σημερινό πρόγραμμα στους «16» του Europa League

19:55 Αρσεναλ – Ολυμπιακός (3-1)
19:55 Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Τότεναμ (0-2)
19:55 Μόλντε – Γρανάδα (0-2)
19:55 Σαχτάρ- Ρόμα (0-3)
22:00 Μίλαν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1)
22:00 Ρέιντζερς – Σλάβια Πράγας (1-1)
22:00 Βιγιαρεάλ – Ντιναμό Κιέβου (2-0)
22:00 Γιουνγκ Μπόις – Αγιαξ (0-3)

www.makeleio.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...