Jump to content

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αντί για τα κανάλια, πληρώνει την Digea!


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αντί για τα κανάλια, πληρώνει την Digea!

11/02/2021

digea.thumb.jpg.ac46da3dda166c0c9c73b9fd48b547c6.jpg

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα πληρώσει τον ιδιώτη πάροχο της Digea για τη μεταφορά του τηλεοπτικού σήματος των περιφερειακών καναλιών της περιοχής. Η Περιφέρεια ανέλαβε από το τέλος του 2019 το κόστος πληρωμής των ενοικίων των περιφερειακών καναλιών της Στερεάς Ελλάδας στην Digea με απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου και με επιχείρημα την απρόσκοπτη ενημέρωση των κατοίκων της Περιφέρειας από τα τοπικά κανάλια. Η σύμβαση υπογράφηκε ανάμεσα στην Περιφέρεια και τον τοπικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας και στηρίχθηκε στο ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ τριών περιφερειακών καναλιών της περιφέρειας.

Έτσι, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας άρχισε να καλύπτει το υψηλό κόστος της Digea για τους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς από τον Οκτώβριο του 2019. Πριν από λίγες μέρες, στο Περιφερειακό Συμβούλιο εγκρίθηκε η παράταση της σύμβασης αυτής και για το 2021. Όπως αναφέρεται στην έγκριση της σύμβασης χρηματοδότησης από την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας της παροχής υπηρεσιών παρόχου δικτύου Digea, υπάρχει αίτημα της STAR AE για τη συνέχιση πληρωμής του ιδιώτη παρόχου δικτύου «έως και την ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών». Ομόφωνα αποφασίστηκε να πληρώνεται το ενοίκιο στην Digea για τα τρία κανάλια μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021.

Typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...