Jump to content

Θα «κλέψει» το εισιτήριο από τη Μπαρτσελόνα η Λίβερπουλ;

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

football.thumb.jpg.3cf30ce0af9a925d03e7f7e5471995b8.jpg

Θα «κλέψει» το εισιτήριο από τη Μπαρτσελόνα η Λίβερπουλ;

07/05/2019

Η Μπαρτσελόνα, μετά τη νίκη της με 3-0 στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Λίβερπουλ, έχει στα χέρια της το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League και θέλει να το «σφραγίσει» στον αποψινό αγώνα-ρεβάνς στο Anfield.

Η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να της το «κλέψει». Θα καταφέρει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή ή η Μπαρτσελόνα θα «κλειδώσει» την πρόκριση για τον τελικό της Μαδρίτης;

Το ντέρμπι Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα περιλαμβάνεται στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα με ακόμη καλύτερες αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και την «Επιστροφή Στοιχήματος». Σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0 δίνει πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που θα ποντάρουν στον «Πρώτο Σκόρερ» και τον «Τελευταίο Σκόρερ».

Προσφέρονται και έξι συνδυαστικά στοιχήματα, στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα. Οι επιλογές που προσφέρονται είναι να σκοράρει πρώτος ο Σαλάχ και να κερδίσει η Λίβερπουλ με σκορ 2-1, να σκοράρει ο Μανέ και να προκριθεί η Λίβερπουλ, να σκοράρει πρώτος ο Μέσι και να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, να σκοράρει ο Σουάρες και να είναι περισσότερα από 10 τα κόρνερ του αγώνα, να μπουν πάνω από 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τα κόρνερ στο πρώτο μέρος να είναι περισσότερα από 4, να σημειωθούν 4-6 γκολ και να εκτελεστούν 9-11 κόρνερ στον αγώνα.

Πηγή Τυπολογίες

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Τελικα  η Λιβερπουλ  "εκλεψε" το εισιτηριο απο την Μπαρτσελονα. Εβαλε 4 γκολ χωρις να δεχθει κανενα και προκριθηκε με 4-3 συνολικα τερματα στα δυο ματς. Ειδα το χθεσινο ματς απο τα Αρενα στις 1,9Ε. Η Μπαρτσελονα με απογοητευσε. 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...