Jump to content

AVM FRITZ!BOX 6890 LTE

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

AVM FRITZ!BOX 6890 LTE

74bbf8962aa2975bab5263789c1200b9_XL.thumb.jpg.4b7d81c09d95cdb16bd86f835549a404.jpg

Το FRITZ!Box 6890 LTE παρέχει internet υψηλής ταχύτητας μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλή είναι η τρέχουσα λήψη σας, το 6890 παρέχει πάντα τη μέγιστη ταχύτητα τόσο με 3G όσο και με 4G. Το 6890 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδέσεις DSL, οπότε το LTE χρησιμεύει ως εναλλακτικό σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης DSL. Το 6890 συνδέεται ταυτόχρονα με μία παροχή ADSL ή VDSL και με LTE.

Σε κανονική λειτουργία συναθροίζει τα δύο bandwidth  του ADSL/VDSL και του LTE και σε περίπτωση που πέσει η παροχή DSL γυρίζει αυτόματα στο LTE.  Όταν επανέλθει το DSL επιστρέφει πάλι σε αυτό. Είναι ιδανικό σε περιπτώσεις όπου δεν μπορούν να δοθούν μεγάλες ταχύτητες σε DSL, οπότε με το LTE ανεβάζει την ταχύτητα αισθητά, ενώ σε περιοχές που υπάρχουν συχνές διακοπές στο DSL με το LTE αποκτά ο πελάτης μια καλύτερη σταθερότητα. Με ταχύτητα download έως 300 Mbit/s, οι μεγάλες ενημερώσεις προγραμμάτων θα πραγματοποιούνται άμεσα. Οι θύρες Gigabit και το σύγχρονο, έξυπνο Wi-Fi παρέχουν γρήγορες συνδέσεις στο οικιακό δίκτυο. Έτσι, το video on demand, το streaming μουσικής και τηλεόρασης IP θα μοιράζονται στο οικιακό δίκτυο άμεσα.

Το κινητό σας τηλέφωνο επίσης θα επωφεληθεί όταν το χρησιμοποιείτε στο σπίτι, καθώς θα έχει πρόσβαση στη σύνδεση του LTE router για εφαρμογές δεομένων. Είναι επίσης δυνατόν το 6890 LTE να χρησιμοποιηθεί με συνδέσεις DSL. Εάν η σύνδεση DSL διακοπεί, η συσκευή θα χρησιμοποιήσει αυτόματα τη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας. Με το FRITZ!Box 6890 LTE, θα έχετε ένα πλήρες τηλεφωνικό σύστημα όπου θα συνδέετε όλα τα τηλέφωνά σας, είτε είναι IP, ISDN, είτε αναλογικά. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή FRITZ!App Fon, θα μπορείτε εύκολα να πραγματοποιείτε κλήσεις από το σπίτι με το κινητό σας τηλέφωνο. Η εφαρμογή επίσης σας ενημερώνει για κλήσεις και φωνητικά μηνύματα όσο βρίσκεστε εκτός. Οι λειτουργίες αυτόματου τηλεφωνητή και fax, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας fax-σε-mail, προσφέρουν επιπλέον άνεση.

Το 6890 LTE βασίζεται σε γρήγορο ασύρματο AC με Multi-User MIMO, ώστε τα βίντεο, η μουσική και οι εικόνες να διαμοιράζονται στο οικιακό δίκτυο χωρίς μπάρα αναμονής στο κινητό, την ταμπλέτα ή σε άλλη φορητή συσκευή. Αντίθετα με το διαδοχικό streaming του παρελθόντος σε ξεχωριστές συσκευές, τώρα τα δεδομένα διαμοιράζονται ταυτόχρονα, για να επιτυγχάνονται μεγαλύτερες ταχύτητες στο ασύρματο δίκτυο. Το αποτέλεσμα είναι, το 6890 LTE να επιτυγχάνει ταχύτητες μετάδοσης έως 1733 Mbit/s στη ζώνη 5 GHz και 800 Mbit/s στη ζώνη 2,4 GHz.

ΑΜΥ Α.Ε, τηλ.: 210-6133000.

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...