Jump to content

Σε Αττική και Θεσσαλονίκη οι παράνομες εκπομπές ραδιοφώνου

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Σε Αττική και Θεσσαλονίκη οι παράνομες εκπομπές ραδιοφώνου

10/12/2020

eett.jpg.ab37ef96db94472b533e4db745418f73.jpg

Συνολικά 457 καταγγελίες έγιναν στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων στη διάρκεια του 2019 για έλεγχο νομιμότητας, τήρηση τεχνικών προδιαγραφών εκπομπής, παρεμβολές και παράνομες εκπομπές. Τα στοιχεία δόθηκαν από την ΕΕΤΤ στην έκθεση πεπραγμένων για το περασμένο έτος, η οποία θα κατατεθεί στη Βουλή.

Όπως σημειώνεται, για τους τομείς ραδιοφωνίας – τηλεόρασης υποβλήθηκαν στην επιτροπή συνολικά 457 αιτήματα-καταγγελίες. Εξ αυτών 190 αφορούσαν την Αττική, 109 τη Θεσσαλία, τη Θράκη και τη Μακεδονία, 103 τα νησιά του Αιγαίου, την Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα, 28 την Κρήτη και 21 τη Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου.

Στις περισσότερες περιπτώσεις η ΕΕΤΤ επέβαλε πρόστιμα μετά τον έλεγχο των καταγγελιών. Συγκεκριμένα, επιβλήθηκαν 51 πρόστιμα για παραβιάσεις ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, 9 πρόστιμα για κεραίες και 6 πρόστιμα για τεχνικό εξοπλισμό. Σύμφωνα με τα στοιχεία, καταγράφηκαν 10 περιπτώσεις ραδιοφωνικών εκπομπών με δεύτερη συχνότητα, για την οποία δεν είχαν άδεια, ενώ το ΕΣΡ αποφάσισε ότι είναι παράνομες 30 εκπομπές ραδιοφωνικών σταθμών πανελλαδικά. Από αυτές πραγματοποιήθηκε διακοπή λειτουργίας και κατάσχεση εξοπλισμού σε 11 περιπτώσεις.

Typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...