Jump to content

«Οι εξωγήινοι έχουν έρθει σε επαφή με εμάς και τους Αμερικανούς», δηλώνει πρώην επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίαςτου Ισραήλ

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

«Οι εξωγήινοι έχουν έρθει σε επαφή με εμάς και τους Αμερικανούς», δηλώνει πρώην επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίαςτου Ισραήλ

nasa.thumb.jpg.0463159f3770aed158fede1fde2b37b2.jpg

Ισραηλινός διαστημικός αξιωματούχος ισχυρίστηκε ότι οι εξωγήινοι είναι πραγματικοί και έχουν έρθει σε επαφή με την Αμερική και το Ισραήλ – αλλά διατηρούν την ύπαρξή τους κρυφή επειδή η ανθρωπότητα «δεν είναι έτοιμη».

Ο Χάιμ Έσχεντ – ο οποίος ήταν επικεφαλής του προγράμματος διαστημικής ασφάλειας του Ισραήλ για σχεδόν 30 χρόνια και είναι στρατηγός εν αποστρατεία – περιέγραψε τη λεγόμενη «Γαλαξιακή Ομοσπονδία» που υποτίθεται ότι διευθύνει μια υπόγεια βάση στον Άρη, σε μια μυστική συμφωνία με την Ουάσινγκτον.

Οι εξωγήινοι έπρεπε να παρέμβουν για να σταματήσουν τον Ντόναλντ Τραμπ όταν εμφανίστηκε «στα πρόθυρα» να αποκαλύψει τα μυστικά τους, είπε στην ισραηλινή εφημερίδα Yediot Aharonot. Και ο 87χρονος Εσχεντ λέει ότι οι εξωγήινοι δεν θα έρθουν στη Γη ώσπου η ανθρωπότητα να μπορέσει να «εξελιχθεί και να φτάσει σε ένα στάδιο όπου θα … καταλάβουμε τι είναι το διάστημα και τα διαστημόπλοια». Ο Εσχεντ δεν είπε πόσο καιρό κρύβονταν οι εξωγήινοι στις σκιές, αλλά είπε ότι ορισμένες από τις υποτιθέμενες επαφές είχαν πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Τραμπ.

«Υπάρχει συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και των εξωγήινων. Υπέγραψαν συμβόλαιο μαζί μας για να κάνουν πειράματα εδώ. Και αυτοί, ερευνούν και προσπαθούν να κατανοήσουν ολόκληρο το ύφασμα του σύμπαντος, και μας θέλουν ως βοηθούς». «Υπάρχει μια υπόγεια βάση στα βάθη του Άρη, όπου βρίσκονται οι εκπρόσωποί τους, καθώς και οι Αμερικανοί μας αστροναύτες». Ο πρώην αξιωματούχος του διαστήματος ισχυρίστηκε ότι εμφανίστηκε τώρα με την απίθανη ελπίδα ότι οι αποκαλύψεις του θα γίνουν αποδεκτές ως αληθινές. «Αν είχα πει αυτό που λέω σήμερα πριν από πέντε χρόνια, θα ήμουν στο νοσοκομείο», είπε στην ισραηλινή εφημερίδα. «Σε κάθε μέρος που πήγα στην ακαδημαϊκή κοινότητα με αυτό, είπαν: “Ο τύπος έχει χάσει το μυαλό του». Δεν έχω να χάσω τίποτα. Έχω λάβει τα πτυχία και τα βραβεία μου. Με σέβονται τα πανεπιστήμια του εξωτερικού”.

Ο καθηγητής αποτύπωσε ακόμη και τις σκέψεις του σε ένα βιβλίο στο οποίο περιγράφει πώς οι εξωγήινοι έχουν αποτρέψει πυρηνικές καταστροφές στη Γη, σύμφωνα με την εφημερίδα Jerusalem Post. Το βιβλίο ονομάζεται «The Universe Beyond the Horizon: Συνομιλίες με τον καθηγητή Haim Eshed». Ως επικεφαλής της διεύθυνσης διαστήματος του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας, ο Έσχεντ βοήθησε στην εκτόξευση κατασκοπευτικών δορυφόρων που είπε ότι θα βοηθούσαν στην παρακολούθηση του Ιράν. Όταν αποσύρθηκε το 2011, περιγράφηκε ακόμη και στα ισραηλινά μέσα ως «ο πατέρας του δορυφορικού προγράμματος του Ισραήλ». Αλλά αφού άφησε τον ρόλο του στο υπουργείο Άμυνας, λέγεται ότι «στράφηκε σε αυτό που πραγματικά τον ενδιέφερε – τους εξωγήινους». Στο νέο του βιβλίο συζητά για τα UFO και «διάφορες θεωρίες για τη φύση, τον σκοπό και την προέλευσή τους, οι οποίες κατά τη γνώμη του πιθανότατα δεν προέρχονται από τη Γη», σύμφωνα με μια έκθεση.

Πηγή: dailymail.com  Makeleio.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...