Jump to content

Το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ στον Σπορ FM

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ στον Σπορ FM

04/12/2020

sportfm946.png.d50bf9610096404a739e1eaed1134226.png

Ντέρμπι χωρίς ΣΠΟΡ FM, δε γίνεται!Το παιχνίδι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός δεσπόζει στο πρόγραμμα της 11ης  αγωνιστικής, όμως και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Το Σάββατο αγωνίζονται οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας.  Στις 17:15 ο Άρης αγωνίζεται κόντρα στον Ατρόμητο σε ένα ματς που αναμένεται αμφίρροπο και περιγράφει από το Περιστέρι, ο Παύλος Κουστέρης. Στις 19:30 η δράση μεταφέρεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται το Βόλο. Στη μετάδοση ο Νίκος Σταματέλος.

 

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα την Κυριακή με τρεις αναμετρήσεις να προηγούνται χρονικά πριν από το ντέρμπι. Στις 15:00 ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης και το ματς περιγράφει ο ανταποκριτής μας, Μάνος Σουργιάς.

 

Στις 17:15 έχουμε σέντρα παράλληλα σε Τούμπα και Γιάννενα. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης και ο ΠΑΣ τη Λαμία και οι ανταποκριτές μας, Δημήτρης Τσορματζόγλου και Γιάννης Γιαννάκης μεταφέρουν όσα θα συμβούν στα δύο γήπεδα.

 

Μετά, όλα σταματούν και η προσοχή στρέφεται στο ΟΑΚΑ. Η μονομαχία της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στις 19:30 μονοπωλεί το ενδιαφέρον και ο Κώστας Μιαούλης φέρνει στους δέκτες σας τα πάντα για το μεγάλο ντέρμπι.

 

Φυσικά οι εκπομπές από νωρίς το πρωί σας προετοιμάζουν για την σημαντική αναμέτρηση, με ρεπορτάζ και θέματα που θα σας βάλουν για τα καλά στο κλίμα!

 

Αλλά και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα το ραδιοφωνικό πάρτι συνεχίζεται!  Σχόλια, αναλύσεις και ρεπορτάζ φωτίζουν κάθε πτυχή του ντέρμπι και τα μεσάνυχτα ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο λόγος περνάει στους ακροατές!

Typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...