Jump to content

Η Rai θα μοιράσει κάρτες στο TivúSat σε θεατές χωρίς σήμα DTT

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Η Rai θα μοιράσει κάρτες στο TivúSat σε θεατές χωρίς σήμα DTT

rai-png-3.png

Η μετάβαση στη δεύτερη γενιά επίγειων εκπομπών πραγματοποιείται όχι μόνο στην Τσεχική Δημοκρατία αλλά και σε άλλες χώρες. Ταυτόχρονα, αναζητείται μια λύση για την κάλυψη του εδάφους των περιοχών όπου δεν θα υπάρχουν ελεύθερες συχνότητες ή απλά δεν αξίζει να χτίσετε νέους επαναλήπτες DVB-T2.

Μια τέτοια λύση προετοιμάστηκε από τον ιταλικό πάροχο δημοσίου δικαίου Rai, ο οποίος θα διανείμει μια κάρτα αποκωδικοποιητή στους θεατές για να λάβουν τη δωρεάν δορυφορική υπηρεσία TivúSat. Μία δωρεάν κάρτα θα είναι κατάλληλη για όλους τους θεατές οι οποίοι, μετά το 2022, δηλαδή η μετάβαση στο DVB-T2 / HEVC, βρίσκονται σε ακάλυπτες ζώνες ή με κακό σήμα.

Είναι το αποτέλεσμα της συμφωνίας δημόσιας υπηρεσίας της Rai, η οποία δίνει στους θεατές την εγγύηση ότι θα λάβουν δωρεάν όλα τα προγράμματα Rai.

Το Υπουργείο Οικονομικής Ανάπτυξης ετοιμάζει έναν χάρτη με μέρη που δεν θα καλυφθούν καθόλου ή θα υπάρχει επίγεια τηλεοπτική σήμανση κακής ποιότητας στην περιοχή. Το υπουργείο αναμένει ότι θα είναι κυρίως οι Άλπεις και οι Δολομίτες, καθώς και τα νησιά.

Ο θεατής θα μπορεί να υποβάλει αίτηση για κάρτα πρόσβασης TivúSat στο Rai είτε διαδικτυακά είτε αυτοπροσώπως σε όλα τα περιφερειακά καταστήματα της Rai. Στη συνέχεια το στέλνει δωρεάν στο σπίτι με αντικαταβολή (ο πελάτης πληρώνει μόνο τα έξοδα αποστολής, η κάρτα είναι δωρεάν). Ένα άτομο δικαιούται μία κάρτα.

Η κάρτα θα παραδοθεί ξεχωριστά (το λεγόμενο αδεσμοποίητο) - δηλαδή χωρίς καμία συσκευή ή μονάδα λήψης. Επομένως, ο θεατής θα πρέπει να αγοράσει τη συσκευή λήψης της επιλογής του (για παράδειγμα μια ενότητα) και στη συνέχεια να αντιστοιχίσει την κάρτα online στον ιστότοπο υποστήριξης του TivúSat.

Με αυτήν την κάρτα, οι θεατές θα μπορούν να λαμβάνουν και τα 55 προγράμματα HD από το μενού TivúSat και περισσότερα από 100 προγράμματα σε SD. Ωστόσο, αυτή η κάρτα δεν επιτρέπει στους θεατές να λαμβάνουν προγράμματα σε ανάλυση Ultra HD (4K).

Πηγή: parabola.cz , Επιμέλεια:Tasos.cz

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Έτσι πρέπει να λειτουργεί μια κρατική ραδιοτηλεόραση..να σέβεται τον τηλεθεατή και να του δίνει το δικαίωμα να έχει πρόσβαση με νόμιμο τρόπο να κάνει θέαση το πρόγραμμα της και όχι σαν την δικιά μας ερτ που ακόμα σήμερα υπάρχουν στην χώρα μας περιοχές χωρίς σήμα.

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...