Jump to content

Επεκτείνεται η συνεργασία EPT - Digea


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Επεκτείνεται η συνεργασία  EPT - Digea

15/10/2020

digea.thumb.jpg.6dbcd51c81ec5597db5760de2a22dc37.jpg

Επεκτείνεται η συνεργασία ανάμεσα στους δύο παρόχους δικτύου, την ΕΡΤ και την Digea, σε ό,τι αφορά την τεχνική λειτουργία στα κέντρα εκπομπής. Μέχρι στιγμής, η ΕΡΤ χρησιμοποιεί υπηρεσίες του ιδιώτη παρόχου έναντι αμοιβής στα διάφορα κέντρα εκπομπής, ενώ το ίδιο, σε μικρότερο βαθμό, κάνει και ο ιδιώτης πάροχος δικτύου.

Μόνο για τις τεχνικές διευκολύνσεις μέσα στο καλοκαίρι η ΕΡΤ πλήρωσε στην Digea σχεδόν 11.730 ευρώ, όπως προκύπτει από τα παραστατικά πληρωμής. Η συνεργασία τους ωστόσο μεγαλώνει και αφορά πλέον και τα κέντρα εκπομπής για τα οποία η ΕΕΤΤ έδωσε την κατεύθυνση της συνεγκατάστασης πομπών. Έτσι, στο κέντρο εκπομπής «Θολό Ποτάμι», στη Χίο, η ΕΡΤ προσφέρει τον οικίσκο που διαθέτει για την εγκατάσταση του δικού της αναμεταδότη στις εγκαταστάσεις της κρατικής τηλεόρασης. Η συνεργασία αυτή διευκολύνει την Digea για την τοποθέτηση και λειτουργία των ψηφιακών της πομπών, καθώς δεν απαιτείται να βρει οικόπεδα για αυτό.

Typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...